kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Már megint meztelenre vetkőzött Milla Jovovich

Már megint meztelenre vetkőzött Milla Jovovich

A 33 éves színésznő alig néhány hete vetkőzött le a Maximnak, most pedig újabb bevállalós fotósorozatával jelentkezik.

Forrás: Femina.hu

Alig egy hónapja adtunk hírt arról, hogy a szépséges, és nem mellékesen egygyermekes és friss házas Milla Jovovich - kislánya 2007 novemberében jött világra, 2009 augusztusában pedig hozzáment Paul W.S. Anderson rendezőhöz - levetkőzött a Maxim szeptemberi számához.

Az eredeti képet ide kattintva nézheted meg.

- Nem azért csináltam, hogy bármiféle dizájnert reklámozzak. Viszont nemrég szültem, van egy pici lányom, ezért meg akartam mutatni, hogy miként festek a terhesség után.

Csak fehérneműre és takaróra volt szükségem. Tudom, hogy ez az egész a testemről szólt. És én meg akartam adni az olvasóknak azt, amire vágynak - ők pedig rám kíváncsiak - vallotta a magazinnak.

Nem szégyelli testét

Ám a legfrissebb fotókat elnézve nagyon úgy tűnik, a 33 éves színésznő igencsak rákapott a meztelenkedésre. Ennek legékesebb bizonyítékai azok az arcpirító felvételek, melyek ezúttal a Purple magazin őszi-téli kiadásához készültek.

A képeken Jovovich láthatólag már a fehérneműjétől is megszabadult, csak a takarót tartotta magán, bár az is inkább díszletként funkcionál.

Ugyan ennél tovább nem nagyon merészkedhetne, ha magazinfotóról van szó, a harmadik férjével élő sztár elárulta, mégsem ezeket tartja a legbotrányosabb képeinek.

A legismertebb női szinkronhangok
A legismertebb női szinkronhangok
Női világsztárok és magyar hangjukGyönyörű magyar színésznők 50 fölöttMagyar színésznők a Playboy címlapjánA legdögösebb magyar musicalszínésznőkA legnépszerűbb magyar sorozatszínésznőkFebruárban született sztárokA legszebb magyar színésznőkA legnépszerűbb férfi szinkronhangokA legkedveltebb magyar sorozatszínészekA legdögösebb magyar sztármamik

- Éppen zenéltem és füves cigit szívtam, amikor megkörnyékeztek a High Timestól - a magazin a kanabisz legalizálásáért küzd -, és csak úgy mellékesen megkérdezték, volna-e kedvem a címlapjukon szerepelni. Én meg persze igent mondtam - ez is olyan bohóság, amilyeneket az ember fiatalon elkövet. Viccnek gondoltam, de anyám teljesen magánkívül volt, amikor megtudta - mesélte az 1994-es címlapról.

Jovovich egyébként nem csak azért fogyta le mamipocakját, mert újra nőnek akarta érezni magát, hanem mert októbertől forgatják A kaptár sorrendben negyedik részét. Ráadásul, csakúgy, mint az első filmet, ezt is férje, Paul W.S. Anderson rendezi, és neki bizonyára igyekszik maximálisan megfelelni.

Még nincs hozzászólás

Kate Hudson meztelen fotó Instagram

Szinte mindennap kitesz egy szexi fotót magáról Kate Hudson.
Világsztár

Britney Spears topless fotó Instagram

Hihetetlenül szexi felvételt osztott meg magáról Instagram-oldalán az énekesnő.
Világsztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.