Harmadszor is férjhez ment a 33 éves Milla Jovovich

A modellből lett színésznő ismét egy rendezőt választott élete párjául, akivel már 2002 óta együtt vannak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Van, akinek 33 éves korában még esze ágában sincs igába hajtani a fejét – nem úgy a Kaptár hősnője, Milla Jovovich, ő ugyanis a legfrissebb hírek szerint immáron harmadszor mondta ki a boldogító igent.

Az ifjú pár

Az újdonsült férj pedig nem más, mint az említett film 44 éves rendezője, Paul W.S. Anderson. Az előbbiekből sejthető, a két sztár a 2002-es horror-sci-fi forgatásán jött össze. A szerelmes férfi a rákövetkező évben máris megkérte bájos kedvesét.

Ám hiába a ma már húsz hónapos közös kislányuk, Ever Gabo, Jovovich-ot csak mostanra sikerült rávennie, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.

Nem volt nagy felhajtás

Bizonyára azzal vette le a lábáról az ukrán származású exmodellt, hogy megígérte, csupán a közeli barátok és családtagok vesznek majd részt a ceremónián.

És valóban: az augusztus 22-én megtartott, bensőséges hangulatú esemény nem máshol került megrendezésre, mint a sztárpár Beverly Hills-i házának hátsó kertjében.

Mindössze ötvenen – köztük a Grace klinika sztárja, Patrick Dempsey és felesége - részesültek abban a szerencsében, hogy jelen lehettek a boldogító igen kimondásakor.

Szerelmes típus

Persze érthető tartózkodása a holtomiglan-holtodiglantól: a szépség ugyanis már harmadik alkalommal állt az oltár elé.

Ennyit változott a szexideál az évszázadok alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom
Még 1993-ban, 16 évesen ment hozzá Shawn Andrews színészhez, akivel a Tökéletlen időkben játszott együtt. A házasságot Jovovich édesanyja két hónap múlva érvényteleníttette.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Öt évvel és jó néhány pasival később pedig a nálánál 17 évvel idősebb Luc Besson rendezőbe gabalyodott bele az Ötödik elem forgatásán, olyannyira, hogy Las Vegasban meg is esküdtek. Ám a tűz egy év múlva kihunyt.

Ezt is szeretjük