kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Koreai kislányt fogadott örökbe az ismert sztárpár

Koreai kislányt fogadott örökbe az ismert sztárpár

A bájos sorozatsztár és férje a napokban ölelhette magához azt a tíz hónapos kislányt, aki immár törvényesen a gyermekük.

Forrás: Femina.hu

Nem is olyan rég adtunk hírt arról, hogy Katherine Heigl, a Grace klinika sztárja és férje, Josh Kelley  - 2007 decemberében ment hozzá a zenészhez - egy koreai kislányt szándékoznak örökbe fogadni.


Nos, a legfrissebb értesülések szerint a tíz hónapos bébi már meg is érkezett a sztárpárhoz.

A hírességekkel pedig - az elkészült fotók tanúsága szerint - máris madarat lehetne fogatni, annyira boldogok, hogy immáron háromtagúvá bővült a Heigl-Kelley família.

Neve a családban marad

A kicsinek a Naleigh-nek becézhető Nancy Leigh nevet adományozták szülei, melyet a színésznő édesanyjának, Nancy-nek, valamint nővérének, Margaret Leigh nevének összevonásával alkottak.

Bár a harmincéves szépségnek bőven lenne még ideje a terhességre és a szülésre, korábban már kifejtette, ez nem áll szándékában. Ám a jelek szerint az anyaságról semmiképpen nem akart lemondani.

Szülés nem, baba igen

De hát miért is tette volna, amikor láthatólag lubickol a mamiszerepben. Nagyon jól látta ezt már korábban is Sharon Lawrence, aki akkor ismerte meg közelebbről Heiglt, amikor a Grace klinika ötödik évadában az általa játszott Izzie édesanyját alakította.

A leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban
A leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban
A legcukibb sztárcsemetékA legdögösebb sztárok nagy pocakkalA Met-gála legemlékezetesebb ruháiA 2013-as Golden Globe-gála legdögösebb sztárjaiA 2011-es Oscar-gála legdögösebb sztárjaiAz Oscar-gálák legmerészebb estélyi ruháiAz Oscar-gálák legszebb estélyi ruháiA legismertebb sztárok bikiniben17 színésznő, 34 gyönyörű ruha az Oscar-gálákrólElső babafotók címlapon

- Ha elképzelem Katie-t anyaként, az jó érzéssel tölt el a jövőt illetően. Okos, boldog és mentes mindenféle görcsölésről, hogy: jaj, ezt kéne tennem, ezt meg nem kéne tennem!

Számára az anyaság semmiféle problémát nem okoz majd, nagyon jó példát fog mutatni a kislánynak - dicsérte kolléganőjét a sztár.

Még nincs hozzászólás

Mara Lane Jonathan Rhys Meyers baba

Óriási örömhírt közölt tegnap Jonathan Rhys Meyers és Mara Lane.
Világsztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.