Gyermeke lesz a Grace klinika bájos sztárjának

A szépséges színésznő 2007-ben ment hozzá párjához, most pedig úgy tűnik, szeretnének minél hamarabb szülőkké válni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Grace klinika szőke színésznője, Katherine Heigl a napokban boldogan közölte a sajtó képviselőivel, hogy férjével, Josh Kelley-vel örökbe fogadnak egy kisbabát.

A tíz hónapos kislány Koreából érkezik hozzájuk - ha minden jól megy, szeptember végére már anyuka válhat a harmincéves sztárból.

Hamarosan anya lesz

- Egy nap eltéréssel ugyanakkor születtünk novemberben, így ezt én mindenféleképpen valami égi jelnek gondolom. A neve pedig Naleigh lesz majd, amit édesanyám, Nancy, illetve testvérem, Leigh nevéből alkottunk - mesélte izgatottan Ellen DeGeneres show-jában.

Viccelődve azt is hozzátette: azért osztotta meg örömét a a tévénézőkkel, nehogy még a végén meggyanúsítsák, hogy elrabolt egy koreai babát.

Nem akar szülni

Heigl egyébként családjában már a második, aki a távol-keleti országból vesz magához egy kisbabát: korábban nővére, Meg is onnan fogadott örökbe.

És hogy egy fiatal nő miért nem akar saját gyereket? Nos, a sztár, akit az október elsején mozikba kerülő A csúf igazság című vígjátékban is láthatnak rajongói, szűkszavúan csak annyit árult el: letett már erről.

A legszexibb sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szerinte nem szükséges átmenni mindazon a fájdalmon és problémán, amivel egy terhesség, no meg a szülés járhat.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

És különben is nem olyan nagy buli az egész. Hogy miért e keserű szavak, arról egyszer talán bővebben is is mesél majd. Mindenesetre nem véletlenül juthat egy ifjú nő erre a következtetésre.

Ezt is szeretjük