kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Zálogcsillagok Chumlee lecsukták

Lecsukták a népszerű sorozatsztárt! Nem hiszed el, miket találtak a lakásában

A Zálogcsillagok sztárját több ügyben is vizsgálja a rendőrség.

Forrás: Femina.hu

Börtönbe kerülhet a History Channel Zálogcsillagok című népszerű sorozatának sztárja, a Chumlee becenéven ismert Austin Russell.

A férfi ellen szexuális zaklatás vádjával indult eljárás, a házkutatás azonban tovább rontott az ügyén.

Még mindig fogva tartják

A 33 éves Chumlee lakásában számos drogot - köztük marihuánát és metamfetamin-származékokat - találtak, ezen kívül jó néhány illegálisan birtokolt fegyvert.

- A rendőrök találtak néhány kisebb kézi lőfegyvert, amikre nem volt engedélye. A lakásban talált kábítószer-mennyiség is jóval meghaladta a fogyasztási mennyiséget, így még terjesztés vádjával is indulhat ellene eljárás -  nyilatkozta az egyik szemtanú a TMZ-nek.

Szerdán kutatták át a Las Vegas-i lakást a rendőrök, és azonnal le is tartóztatták a sztárt. A szexuális zaklatásra nem találtak bizonyítékot, így azt az ügyet még vizsgálják a hatóságok.

A Zálogcsillagok sztárjai közül - akik 2009 óta együtt dolgoznak a World Famous Gold & Silver Pawn Shop nevű üzleten és a köré épülő műsoron - egyelőre csak a zálogház vezetője, az 50 éves Rick Harrison szólalt meg:

- Nem tudunk egyelőre semmi biztosat, de mindenképpen Chumlee mellett állunk, segítünk, ahogy tudunk - nyilatkozta a Fox Newsnak.

Sztárok, akik megjárták az elvonót
Sztárok, akik megjárták az elvonót
Magyar sztárok rendőrségi ügyeiAmy Winehouse élete képekbenA legismertebb sztárok bikinibenA sztárvilág legbotrányosabb villantásaiBritney Spears élete képekbenA legrövidebb sztárházasságok2012 legnépszerűbb sztárpárjaiRészeg sztárok leleplező fotóiSzexi színészek szuperpasi szerepbenA legcukibb sztárcsemeték

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.