kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Victoria Beckham bánja a plasztika

Victoria Beckham bánja, hogy felfújatta melleit - Előtte-utána fotókon a változás

Szégyelli a félresikerült plasztikáját az egykori Spice Girl.

Forrás: Femina.hu

Victoria Beckhamet a Spice Girls-korszak óta imádják a férfiak, ő azonban nem volt elégedett a külsejével: korán úgy döntött, hogy kés alá fekszik, hogy jó néhány számmal megnövelje a kebelméretét. Az énekesnő azóta nagyon megbánta, hogy az önbizalomhiánya miatt felfújatta a melleit - a brit Vogue magazinnak nyilatkozott a félresikerült plasztikájáról. Képes összeállításunkban megnézheted, mit gondol mai fejjel a műtétről, és megnézheted, hogy nézett ki a plasztika előtt és után!

Victoria Beckham mindössze 18 éves volt, amikor úgy döntött, hogy nagyobb kebleket csináltat magának. Azóta nagyon bánja a döntést, és azt is, hogy évekig tagadta, hogy plasztikáztatott.

- Ne nyúlj bele a természet munkájába. Fogadd el a melleid méretét, és ne próbálj rajta változtatni. Nekem elhiheted, sokkal rosszabb lesz, ha megteszed - tanácsolta a fiatalabb lányoknak.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

A 4 legszebb mellplasztika Hollywoodból

Szerencsére a színésznők többsége nagyobb, de nem óriási, felnőttfilmekbe illő mellekre vágyik, így egyre többször találkozni olyan sztárokkal, akik bár plasztikáztattak, nagyon természetesen néznek ki. Képes összeállításunkban őket találod!

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.