kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Válás a királyi családban

Botrány: válás a királyi családban! 3 év után végleg elválnak a pár útjai
Nézd meg!

Szomorú véget ért az álompár kapcsolata.

Forrás: Femina.hu

Charlotte hercegnő keresztszülei, Thomas van Straubenzee és Lady Melissa Percy ma jelentették be, hogy végleg elválnak útjaik.

A pár alig három éve, 2013-ban házasodott össze, de máris a válás mellett döntöttek.

Nem bírták egymás mellett

Összeférhetetlenségre és kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva Thomas van Straubenzee és Lady Melissa Percyma beadták a válópert.

A Hello magazin értesülése szerint Vilmos herceget és Katalin hercegnét lesújtotta a hír, ugyanis régóta barátságban álltak a párral, ezért is választották őket a keresztszülői szerepre.

Vilmos herceg ötéves kora óta ismeri Thomas van Straubenzee-t, iskola előkészítőbe is együtt jártak.

Mindenkit megdöbbentett a pár válásának híre, ugyanis világraszóló esküvőjüket sokáig emlegették. Több mint ötszáz vendég gyűlt össze 2013-ban a Percy család alnwicki kastélyában - köztük Vilmos herceg, Katalin hercegné, Harry herceg, Beatrice és Eugénia hercegnő, valamint Pippa Middleton -, hogy lássák őket egybekelni.

Vilmos és Kate esküvőjének legszebb pillanatai
Vilmos és Kate esküvőjének legszebb pillanatai
A hercegi esküvő legtündéribb vendégeiVilmos és Kate esküvőjének legfeltűnőbb ruhakölteményeiPippa Middleton, a hercegi pár bájos nyoszolyólányaVilmos herceg és Kate Middleton szerelmeKate Middleton - amikor még nem volt hercegnőCuki fotókon György herceg és Charlotte hercegnőSztárok királykékbenPippa Middleton élete képekbenA legszexisebb sztárok tündöklő zöldbenVilmos herceg élete képekben

Még nincs hozzászólás

Jennifer Garner még hordja a gyűrűt

Jennifer Garner még mindig hordja a gyűrűt, amit Ben húzott az ujjára.
Világsztár
Kovács András Péter bárkit ledumál a lábáról

Rengetegen jelentkeztek a Viacom humorcsatornáján induló produkcióba, hogy megmutassák: ők is képesek a nagy hazai stand-uposok nyomába lépni. Amatőr előadók jelentkezését a csatorna március 20-ig várja. Információk a www.comedycentral.hu-n.

Dátum: 2016. március 19.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.