kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Titanic Billy Zane ma

Emlékszel a Titanicban Rose sármos vőlegényére? Így meghízott az egykori szívtipró

Billy Zane így elhagyta magát.

Forrás: Femina.hu

A Titanic a '90-es évek egyik legsikeresebb filmje volt, lányok milliói álmodoztak - és álmodoznak azóta is - Leonardo DiCaprio kék szemeiről. A férfifelhozatra a filmben ne csak miatta nem lehetett panasz, a Rose vőlegényét, a beképzelt Cal Hockley-t alakító Billy Zane-nek a nevét is milliónyi lány visítozta a premieren. Az évek azonban nem voltak kegyesek az egykori szívtipróhoz, nézd meg, mennyit változott ő és a film többi jóképű színésze!

Billy Zane-t egy londoni kávézó előtt kapták le néhány nappal ezelőtt. A színész nemcsak meghízott, de meg is kopaszodott, így csoda, hogy a lesifotósok egyáltalán felismerték. A Titanic óta csak kisebb sorozatokban és tévéfilmekben vállal szerepeket.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Képeken a '90-es évek legszebb filmes párjai

A Titanic című filmet 1997-ben mutatták be Kate Winslet és Leonardo DiCaprio főszereplésével. Képes összeállításunkban megnézheted, milyenek voltak a főszereplők a film idején, és milyenek ma!

Külföldi sztárok, akik vállalják másságukat

Külföldön számos szupersztár vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik, elég csak Elton Johnra, George Michaelre vagy éppen Freddie Mercuryra gondolnunk. Persze nem mindenki ismeri el másságát.

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.