kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Tetovált hercegnők

Kiderült, hogy mi van a hercegné ruhája alatt! Több tetoválás is díszíti a testét

Képeken a tetovált és hennafestett hercegnők.

Forrás: Femina.hu

Habár egyre modernizálódik a királyi család, a testékszerek és a tetoválások még mindig nem kifejezetten elfogadottak. Nagy port kavart, amikor 2011-ben Anna hercegnő lánya, az akkor 29 éves Zara Phillips piercinget tetetett a nyelvébe. Egyetlen előkelőség van, aki ennél is tovább merészkedett: Sofia Hellqvist, a svéd Carl-Philip herceg felesége. A hercegné testét két tetoválás is díszíti, nézd meg őket, és a többi hercegnő testére festett mintát is!

Sofia Hellqvist az egyetlen, aki be merte vállalni a tetováltatást. Igaz, az egykori valóságshowsztár sohasem gondolta volna, hogy egyszer hercegné lesz belőle.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Hercegnők bőrruhában

Eugénia hercegnő kimonószerű fekete bőrruhája megosztotta a kritikusokat. Pedig nem ő az egyetlen az uralkodói családban, aki dögös bőrruhába bújt. Nézd meg Diana hercegnőt, Katalint és Pippát is talpig bőrben!

Katalin hercegnő és az ifjú trónörökös

Katalin hercegnő 2013. július 22-én életet adott első gyermekének, George Alexander Louis-nak. A nagy pillanatot a sajtó élénk figyelemmel várta. Várandóssága alatt a kismama ruhatára is nagyon érdekelte az embereket.

Még nincs hozzászólás

Sofia Hellqvist svéd királyi család Estelle hercegnő képek

A svéd királyi család még vasárnap pózolt népviseleti ruhában.
Világsztár
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.