kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Sztárok elzüllött testvérei

Ez a züllött pasi Leonardo DiCaprio testvére! Börtön vár a lecsúszott színészre

Jelenleg is körözi a rendőrség a 44 éves Adam Farrart.

Forrás: Femina.hu

Leonardo DiCaprio féltestvérének, az egykor szintén színészként tevékenykedő Adam Farrarnek ismét meggyűlt a baja a hatóságokkal. A 44 éves férfi büntetett előéletű, korábban is lopáson kapták néhány alkalommal, most azonban még a tárgyalására sem ment el, bújkál a rendőrök elől. Ha nem kerül elő, akkor a kiszabott pénzbírságon felül biztosan börtön vár az egykori sztárra, már híres testvére sem tud rajta segíteni. De nem Leonardo DiCaprio az egyetlen a sztárvilágban, akinek a testvére megindult lefelé a lejtőn, galériánkban megnézheted, mely híres családokban vannak még fekete bárányok!

Adam Farrar nem egyedül követte el a rablásokat, gyermeke édesanyja, Charity Moore a bűntársa volt. Mivel mindkettőjüket körözi a rendőrség, 6 éves kislányukat, Normandie-t egyelőre apai nagyszüleik vették magukhoz.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 4

A Titanic férfi sztárjai ma

James Cameron Titanic című filmje, mely egyaránt fókuszált a szerencsétlenül járt hajó katasztrófájára, valamint Rose és Jack szerelmére, 1997-ben mindent vitt. A nézők imádták, a főszereplőkért rajongtak, 11 Oscart és számos más díjat besöpört. Nézd meg, mi lett a Titanic férfi szereplőivel majdnem 20 év alatt!

Még nincs hozzászólás

Filmes szerelmespárok utálták egymást

Sztárpárok, akik forgatáson kívül egyáltalán nem jöttek ki.
Világsztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.