Anna Kurnyikova
foglalkozás:
teniszező
kor:
35 év
születési idő:
1981. június 7.
születési név:
Anna Szergejevna Kurnyikova
születési hely:
Moszkva, Oroszország
csillagjegy:
Címkék: anna kournikova
kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /   Sztárlexikon   /  

Anna Kurnyikova életrajz, cikkek, képek, videók

Nem szégyenlősködött! Anna Kurnyikova formás cickóival hódított

Bár jelenleg éppen szünetelteti karrierjét, a szexi orosz teniszezőnő pompás domborulatai a régiek.

Forrás: Femina.hu

Anna Kurnyikova pályafutása ellentmondásos: bár mindenki tudja róla, hogy a teniszben jeleskedik, igazából párosban sokkal nagyobb sikereket ért el, mint egyéniben. Sőt, egy amerikai sportcsatorna Az elmúlt 25 év legnagyobb sportbukásai listáján a 18. helyen szerepeltette.

Ennek ellenére mindenütt hangos ovációval fogadják, és neve – valamint annak különféle rosszul betűzött változata - az interneten a legtöbbet keresettek között van.

Modellkedés kontra tenisz

Karrierjét a tenisz mellett a modellkedéssel is építette, számtalan címlapon szerepelt, 2002-ben az FHM a legszexibb nőnek választotta, emellett pedig a neves Sports Illustrated 2004-2005-ös fürdőruhás számának is - többek között - ő állt modellt.

Mozgalmas életének immáron hat éve társa a spanyol származású bonviván, Enrique Iglesias, akinek egyik számához készült videoklipjében is feltűnik a 26 éves szépség. Bár dúl közöttük a szerelem, a makrancos hölgynek nem akaródzik a férjhezmenetel.

Kurnyikováról néhány hónapja még aggasztó képek készültek, melyeken lesoványodva volt látható, most viszont nem kis feltűnést keltett domborulataival Miamiban, a Chanel promóciós körútjának újabb állomásán.

Úgy tűnik, azt gondolta, nem elég, hogy - akár egy erotikus filmbéli titkárnő - feszes miniszoknyában és selyemblúzban jelent meg a fogadáson, fehér blúzocskájának begombolásáról is elfelejtkezett, így egészen közelről vizslathatta meg minden kíváncsi hímnemű fekete csipkés melltartóját és annak formás tartalmát.

Persze a Chanel kiegészítőket sem hagyta otthon, mind bordó táskája, mind pedig a karórája a neves céget képviselte, ám kétséget kizáróan buja dekoltázsára több szem tapadt, mint márkás kiegészítőire.

Még nincs hozzászólás
Tudtad?
Anna Kurnyikova eleinte a kedveseit is sportolói körökből válogatta. 2001-ben aztán elvállalta Enrique Iglesias Escape című dalához készült videójának főszerepét, amiben olyan jól alakította az énekes barátnőjét, hogy azóta az életben is egy párt alkotnak. Bár az évek során többször is szakítottak, úgy tűnik, nem tudnak meglenni egymás nélkül.
Fő versenyeredményei
2002 Australian Open - győzelem
2000 US Open - győzelem
1999 Australian Open - győzelem
1995 Fed Cup - győzelem
Főbb címlapfotói
2004 Sports Illustrated
2003 People Magazin
2002 FHM
2000 Maxim
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.