kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Sosem volt még ilyen kövér! Steven Seagal legalább 30 kilót szedett fel

Sosem volt még ilyen kövér! Steven Seagal legalább 30 kilót szedett fel

Steven Seagalt Párizsban fotózták le megdöbbentően elhízva.

Forrás: Femina.hu
2011.11.07.

Steven Seagal akciófilmjein egy egész generáció nőtt fel a kilencvenes években, ám az ezredfordulót követő években karrierje váratlanul hanyatlásnak indult.

Pedig az 59 éves amerikai színész azóta is évente legalább két-három filmet forgat, ám ezek többnyire nagyon alacsony színvonalú, DVD-re szánt alkotások.

Meglehetősen elhízott

Az egykor jobb napokat is látott harcművészt október végén fotózták le Párizsban, ahol sikerült mindenkit megdöbbentenie megjelenésével.

Steven Seagal ugyanis meglepően kövéren tűnt fel Franciaországban, alig lehetett ráismerni az egykor jóképű és vékony akcióhősre.

A róla készült fotó tanúsága szerint tetemes testsúlyfelesleggel rendelkezik, elhízása miatt pedig méretes tokát is növesztett.

Legalább 10-15 kilóval tűnt nehezebbnek fénykorához képest, a jelek szerint ez azonban nem nagyon izgatja.

Hét gyermek apukája

Kevesen tudják egyébként az Úszó Erőd sztárjáról, hogy négy kapcsolatából összesen hét gyermeke született.

Áprilisi szülinapos sztárok
Áprilisi szülinapos sztárok
A legdögösebb sztárok élénk pinkbenA leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágbanA legcukibb sztárcsemetékA legdögösebb sztárok szikrázó hófehérbenVilágsztárok gyerekkori fotóiA legrövidebb sztárházasságokA sztárvilág legbotrányosabb villantásaiSztárok királykékben2012 legnépszerűbb sztárpárjaiA 2012-es Golden Globe-gála legdögösebb sztárjai

Még Japánban vette feleségül Miyako Fujitanit, az Egyesült Államokban pedig Adrienne La Rossát vezette oltár elé, 1987-ben pedig Kelly LeBrock lett a harmadik felesége.

Betöltés...

Jelenlegi feleségével, a mongol Erdenetuya Batsukh-kal 2009-ben házasodott össze, aki egy Kunzang nevű kisfiút szült neki.

Még nincs hozzászólás

Melissa Joan Hart meghízott

Melissa Joan Hart friss képei alapján felszedett magára.
Világsztár
Jeremy Irons Budapesten járt

Jeremy Irons egyenesen Angliából érkezett a Nobu étterem megnyitójára. Az Oscar-díjas színész családjáról és hobbijáról is mesélt a Feminának.

Dátum: 2010. október 17.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.