kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Megdöbbentő! Sztárok smink nélkül

Megdöbbentő! Sztárok smink nélkül
Rájuk sem lehet ismerni

Sokszor a sminkes is legalább akkora gázsit érdemelne, mint a kezelésbe vett sztárok.

Szerző: Marosi Gergely
Forrás: Femina.hu

A rossz

Kezdésnek itt vannak azok a sztárok, akiknél sokkoló a különbség sminkelt és természetes arcbőrük között. Courtney Love-nál komoly hagyománya van a teljes szétcsúszottságnak, de könnyen lehet, hogy jobban néz ki részegen és sminkben, mint teljesen józanul és anélkül.

Courtney Love

Britney Spearsnek és Lindsay Lohannek sem az életstílusuk, sem pedig a gyorskaják imádata nem tett jót, és fokozottan igaz ez egy celeb-társukra, aki már akkor droggal és alkohollal ütötte ki magát, mikor a két hollywoodi botrányhősnő Disney-műsorokban volt.

Kate Moss szokásain azóta sem sokat változtatott, és ami azt illeti, ez meg is tette a hatását: a szupermodell smink nélküli arcára rá van írva vad partikkal eltöltött életének minden nyoma.

Kate Moss

Cameron Diaz erre nem tudja fogni a smink nélkül kicsit lelombozó külsejét, viszont az biztos, hogy így legalább átalakulása döbbenetes gyönyörű hollywoodi dívává.

Diana Ross esetében szintén meghökkentő a különbség, igaz, a Supremes egykori gyönyörű énekesnője 64 évesen még mindig nagyon formába tudja hozni magát – ha jó napja van!

Pamela Andersont annak idején egy amerikaifutball-meccsen fedezték fel, miután a kameraman elidőzött idomain.

Néhány plasztikai műtéttel később és kissé megviselt bőrrel viszont már nem biztos, hogy mágnesként vonzaná a Playboy tehetségkutatóinak szemét!

A jellegtelen

A kifejezetten rossz példák mellett azért olyanokat is találni, akiken hatalmasat dob a smink, de vakolat nélkül nem biztos, hogy felfigyelnének rájuk.

Eva Longoriának mediterrán sugárzása tűnik el – mondhatni halálsápadt smink nélkül –, míg Jennifer Lopez ugyanezzel kell, hogy szembenézzen. Jessica Simpson texasi partikirálynőből vidéki farmerlánnyá változik, igaz, a csinosabbak közül!

J-Lo előtte és utána...

A fentieknek persze nem kell szégyenkezniük bőrük miatt, inkább arra példák, hogy a profi sminkesek milyen elképesztő hatékonysággal tudják kiemelni a természetes szépséget. Vannak viszont olyan hollywoodi sztárok is, akiknek szinte felesleges a hosszú szépészeti munka!

Valódi természetes szépségek

Kezdjük például a két Jessicával, Albával és Garnerrel: bár Jessica Albáról készültek már előnytelen fotók is, bája és bőrének szépsége smink nélkül is vitathatatlan.

Jessica Alba nem panaszkodhat

Kollégája, Jennifer Garner szintén beszédes szépségű, még akkor is, ha épp csak vásárolni ugrik ki, és a szomszédasszonnyal trécselve kapja le egy paparazzi.

Beyonce Knowles akkor is nagyon csinos, ha éppen nem r’n’b díva üzemmódba van kapcsolva, Paris Hiltonról pedig sok rosszat el lehet mondani, de ha épp nem ütközik ki rajta a partizás hatása, minden további nélkül hozni tudja smink nélkül is magát.

 

Celebrities Without Makeup - Watch more free videos

Christina Aguilera már vagy féltucatnyi szerepet magára öltött karrierje alatt, de tagadhatatlanul jól néz ki anélkül is, hogy órákat ülne a mesterek keze alatt. Ugyanez igaz Angelina Jolie-ra: bár szépségén sokat tudnak emelni profi munkával, a maga természetes szépségében ő is lehengerlőnek mondható!

Még nincs hozzászólás

Így néznek ki smink nélkül a Szex és New York sztárjai

A New York-i lányok negyven felett is dögösek, sőt, minden cicoma nélkül is ki mernek lépni az utcára.
Világsztár

Az 5 legszexisebb szőke sztármami - smink nélkül!

Alapozó és festék nélkül olykor még a legcsillogóbb színésznők is csak megfáradt, rohanó anyukák egy szürke hétköznapon.
Világsztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.