kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Csak 20 perces volt az esküvő! A hétvégén titokban ment férjhez az ismert színésznő

Csak 20 perces volt az esküvő! A hétvégén titokban ment férjhez az ismert színésznő

Reese Witherspoon és Jim Toth szombaton álltak az oltár elé.

Forrás: Femina.hu

Szombaton délután titokban összeházasodott Reese Witherspoon és Jim Toth, adta hírül az örömhírt a US Magazine.

A pár a színésznő kaliforniai, Ojai városában található birtokán mondta ki egymásnak a boldogító igent egy meglehetősen rövid, mindössze 20 perces ceremónia keretén belül, amit Jimmy Bartz tiszteletes vezényelt le.

Alig több mint 100 ember hívtak meg

A bulvárlap értesülései szerint a 35 éves amerikai színésznő egy Monique Lhuillier által tervezett ruhát viselt, az eseményen pedig alig több mint százan vettek részt - a családtagokon kívül meghívást kaptak sztárbarátaik is.

Jelen volt többek között Renée Zellweger, Alyssa Milano, Tobey Maguire és Robert Downey Jr. is, a menyasszony tanúja pedig nem más volt, mint legjobb barátnője, Heather Rosenfield.

Az esküvőn ezenfelül részt vett exféjre, Ryan Phillippe is, aki elhozta két közös gyermeküket, a 11 éves Avát és a hétéves Deacont - Phillippe és Witherspoon hét évig, 1999 és 2007 között voltak házasok.

Nem a saját ügynöke volt

A nyughatatlanért Oscar-díjjal jutalmazott színésznő 2010 januárjában kezdett el randevúzni a Creative Artists Agency 40 éves ügynökével, akiről tévesen hiszik azt, hogy valaha is Witherspoonnak dolgozott volna.

Márciusi szülinapos sztárok
Márciusi szülinapos sztárok
A leggyönyörűbb sztáresküvőkA legdögösebb sorozatsztárokSztárok királykékbenSztárok vadító sárgábanVilmos és Kate esküvőjének legszebb pillanataiKismama világsztárok 2013-banA 2012-es Golden Globe-gála legdögösebb sztárjaiA legszexibb sztárdekoltázsokJúniusi szülinapos sztárokReese Witherspoon élete képekben

Nem sokáig próbálták meg titokban tartani románcukat, és eljegyzésüket végül 2010. december 28-án jelentették be hivatalosan. Idén januárban pedig - miután látták, amint Reese terhességi tesztet vásárol - már arról suttogtak, hogy terhes, ám ezt szóvivője rögtön tagadta.

Az esküvő kapcsán pedig egy közös barátjuk már meg is osztotta a US Magazine-nel megérzéseit, miszerint Jake Gyllenhaal után, akivel három évig járt, most végre egy igazán megbízható pasit talált.

- Jim egy nagyon magabiztos ember, aki nemcsak feleségére figyel oda, hanem gyermekeivel is törődik. Reese szeretett volna férjhez menni egy olyan férfihoz, akitől megkapja ezt a biztonságot, most pedig úgy érzi, vele megütötte a főnyereményt.

2 hozzászólás
Zoltán80       2015-02-01 17:42
3.
Esküvőre, esküvői autók: Az országban egyedülállóan hófehér Jaguar bérlése http://eskuvoi-auto-berles-kolcsonzes.webnode.hu 127  
obsitos       2011-03-28 18:57
2.
Tetszik a 20 perc ! A miénk sem volt hosszabb, mégis tar már 40 éve. Rézinek is része legyen benne !!!

Ciara esküvői fotó

Instagram-oldalán osztotta meg a képet rajongóival Ciara.
Világsztár

Kamilla divatbaki esküvő

Kamilla hercegné borzalmasabb ruhát nem is választhatott volna.
Világsztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.