kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Priscilla Presley csúnya plasztikája

Képek! Megfagyasztotta Priscilla Presley arcát a plasztika! Alig tudja mozgatni a száját

Borzasztóan néz ki a színésznő a legfrissebb fotóin.

Forrás: Femina.hu

Priscilla Presley-re irigykedett az egész világ a '60-as években, bájos vonásainak és szívdöglesztő férjének, Elvis Presley-nek köszönhetően. Előnyös külsejének tudható be az is, hogy szerepet kapott a Dallas című sorozatban, amiben ő alakíthatta Jenna Wade-t. Az évek során, ahogy szépsége fakulni kezdett, úgy döntött, hogy plasztikai műtétekkel próbálja magát fiatalon tartani, az eredmény azonban katasztrofálisan sikerült. Ezután még több beavatkozás következett, hogy helyrehozzák az előző elrontott műtéteket, természetesen szintén sikertelenül. Mára így néz ki az egykor gyönyörű színésznő, nézd meg a róla készült fotókat!

Az egykor bájos arcú szépség így megváltozott a műtéteknek köszönhetően. Nem csoda, hogy idejekorán kénytelen volt felhagyni a színészkedéssel - teljesen eltűnt az arcmimikája.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Jól elbántak Anjelica Hustonnal a plasztikai sebészek

Anjelica Huston kezdetben csak néhány botoxinjekcióval próbálta visszanyerni fiatalságát, azonban egy idő után ezt nem tartotta elegendőnek, és plasztikai sebészek kése alá feküdt. A műtétektől azóta teljesen szétesett az arca, nézd meg, milyen volt a beavatkozások előtt és után a színésznő!

Még nincs hozzászólás

Elvis unokája Riley Keough

Fotókon a gyönyörű Riley Keough, aki szintén a reflektorfényben képzeli el a jövőjét.
Világsztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.