kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Heath Ledger posztumusz Oscar-díj

A 28 éves színész túladagolta magát - A házvezetőnő talált rá Heath Ledger holttestére

Heath Ledger nem érhette meg, hogy tehetségét díjazzák.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

Heath Ledger 2009-es tragikus halála felett a mai napig nem tudunk elmenni. Még ma is hihetetlen, hogy a jóképű, tehetséges ausztrál színészt pár éve manhattani lakásán holtan találta házvezetőnője. Az akkor 28 éves Heath halálát hat különféle gyógyszer véletlen túladagolása okozta.

A halála előtti időben álmatlanságban szenvedett, utolsó szerepe nagyon megviselte, de ez hozta meg számára a díjat, amit sajnos soha sem vehetett át.
A fiatalon elhunyt színészt 2009-ben posztumusz Oscar-díjjal tüntették ki A sötét lovag című Batman-filmben nyújtott zseniális alakításáért.

A díjátadó történetében ő a második színész, aki halála után kapott elismerést. Képes összeállításunkban összeszedtük azokat a színészeket és filmszakembereket, akiket posztumusz díjaztak.

Heath Ledger zseniális alakítást nyújtott Jokerként a Batman-filmben. Az Oscar történetében ő a második színész, aki halála után kapta meg a legjobb férfi mellékszereplőnek járó aranyszobrot.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 4

Tragikusan fiatalon elhunyt sztárok

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a színészeket, akik fiatalon hunytak el.

Tragikusan fiatalon elhunyt sztárok
Tragikusan fiatalon elhunyt sztárok
A 35-ösök klubja - Fiatalon elhunyt sztárokForgatás közben elhunyt sztárokAz elmúlt évtizedek legnagyobb színészhalottjaiAz Oscar-gálák legmerészebb estélyi ruháiAz eddigi legcsúnyább Oscar-ruhákRégi idők legszebb Oscar-gálás ruháiAz Oscar-gálák legszebb estélyi ruháiAmy Winehouse élete képekbenAz elmúlt évek legemlékezetesebb Oscar-díjaiA legismertebb sztárok bikiniben

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.