kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

2016-os Oscar legnagyobb botrányai

Túl messzire ment az Oscar műsorvezetője! Rasszista poénja óriási botrányt okozott

Képeken a 2016-os Oscar-gála legnagyobb botrányai.

Forrás: Femina.hu

Chris Rock csak úgy szórta a poénokat az Oscar-gálán, azonban néhány viccével túlságosan messzire ment. Az Akadémia rasszizmusából viccet csináló színész egy alkalommal kivágta a biztosítékot a rajongóknál - amikor ázsiai kisgyerekeket hívott fel a színpadra, öltönyben, kis aktatáskával.

- Ha nem tetszik az előadás, pötyögjétek be a mobilotokba, és küldjétek ki a netre. Azokat a kütyüket is ilyen kisgyerekek csinálták - mondta nevetve.

Válaszul az ázsiai közösségek is fellázadtak, és közölték, hogy a gyerekmunka nem vicc, az Oscar bojkottjáról meg csak annyit, hogy fekete jelölt valóban kevés van, de mondjanak egy japánt vagy kínait.

Képes összeállításunkban megnézhetitek a díjátadó legnagyobb botrányait!

- Az Oscar annyira rasszista, hogy ha arról is ők szavaznának, hogy ki vezesse a műsort, ma ismét Neil Patrick Harrist néznék. Bár gyanítom, hogy így is csak azért kaptam meg, mert ő vagy Ellen nem vállalták - mondta élő adásban a színész.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 5

Az Oscar-gálák eddigi legnagyobb botrányai

Extrém, őrült, sokkoló: így is lehet jellemezni az elmúlt évtizedek legmegbotránkoztatóbb Oscar-megnyilvánulásait. Képes összeállításunkban az Oscar-díjátadók botrányos, vicces vagy éppen furcsa pillanataira emlékezünk.

3 hozzászólás
solymikata       2016-03-03 09:44
4.
Én egyszerűen nem idevalónak, és erőltetettnek éreztem az egészet.
Unagi       2016-03-02 13:58
3.
A "fehérek" voltak a jobbak. Ha ennyire egyenjogúságra törekednek, akkor miért van az, hogy minden lehetőséget megragadnak, hogy kihangsúlyozzák ki a fekete, ki a fehér stb... Mert, hogy nem bőrszín függő semmi... Meg ha már itt tartunk, ez fehérekke... tovább »
obsitos       2016-03-02 06:56
2.
Ja, mert Ők melegek, ez  a Patrick gyerek és Ellen de Genere. Na, de a világ ÖSSZLAKOSSÁGÁT tekintve mégis csak furcsa, hogy fehér volt a díjazottak 100 %-a, és hiába találnak ki kontra-díjakat, mint Arany Medve Berlinben, vagy Arany Pálma Cannes-ba... tovább »
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.