kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Sztárok, akik meztelenül forgattak

Ilyen merész még sohasem volt! Olivia Wilde minden ruhájától megszabadul új sorozatában
Fotók!

Meztelenül forgatott a színésznő.

Forrás: Femina.hu

Olivia Wilde sohasem volt egy szégyenlős típus, de a legutóbbi forgatásán még neki is komoly nehézséget okozott, hogy teljesen pucéran kellett kamerák elé állnia. Az HBO legújabb, saját gyártású sorozatában, ami a Vinyl címet kapta, a színésznő egy hippit alakít, aki meztelenségével lázad.

- Ez volt életem egyik legnehezebb szerepe. Nehéz volt úgy beleélnem magam a szerepbe, hogy közben tudtam, hogy legalább 40 felöltözött ember bámulja a teljesen pucér testemet - árulta el nevetve Olivia Wilde a Mirrornak.

De nem ő az egyetlen, akinek minden ruhájától meg kellett szabadulnia egy szerep kedvéért! Nézd meg, melyik színésznő vállalta még be a pucér forgatást!

Feleslegesen aggódott Olivia Wilde, alakja még egy gyerek után is kifogástalan. Persze ettől függetlenül érthető, hogy kínosan érezte magát a forgatáson egy szál semmiben.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Olivia Wilde merész ruhában

A Cowboyok és űrlények londoni premierjén Harrison Ford mellett természetesen Olivia Wilde is tiszteletét tette. A 27 éves amerikai színésznő  átlátszó, pöttyös estélyi ruhájában nem sokat bízott a fantáziára, miután a merész öltözet alá még melltartót is elfelejtett felvenni. Nézd meg!

Még nincs hozzászólás

Pink terhes meztelen fotó

Sztárok, akik pucéran álltak modellt a terhességük alatt.
Világsztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.