kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Olivia Wilde cuki kisfia

Meg kell zabálni Olivia Wilde kisfiát! Elképesztően cuki az 1 éves Otis

A színésznő Instagram-fotóitól kiakad a cukiságmérőnk.

Forrás: Femina.hu

Olivia Wilde nem tartozik az exhibicionista sztárok közé, Instagram-oldalát sem arra használja, hogy fehérneműben vagy miniruhában mutogassa magát, sokkal szívesebben közöl fotókat tündéri kisfiáról, az egyéves Otis Alexander Sudeikisről. A kisfiú születése óta az internet sztárja lett, köszönhetően az édesanyjától örökölt, gyönyörű, kék szemeinek. Képes összeállításunkban megnézheted a sztárcsemete legcukibb fotóit!

A kis huncut elcsente az édesanyja melltartóját, és úgy döntött, inkább a fején viseli kalapként. Olivia Wilde azt nyilatkozta az egyik reggeli műsorban, hogy azóta is ez a kedvenc fotója a csöppségről.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Kész nagylány már a 9 éves Suri Cruise

Tom Cruise a szcientológia egyháznak való elköteleződése miatt nem látogatja kislányát már két és fél éve. Suri Cruise igazi nagylány lett, amióta apja nem látta, nézd meg, hogy néz ki legfrissebb fotóin!

Katalin hercegnő és az ifjú trónörökös

Katalin hercegnő 2013. július 22-én életet adott első gyermekének, George Alexander Louis-nak. A nagy pillanatot a sajtó élénk figyelemmel várta. Várandóssága alatt a kismama ruhatára is nagyon érdekelte az embereket.

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.