kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Olivia Newton-John exe előkerült

Ilyen aljas módon még nem dobtak senkit, mint a gyönyörű színésznőt

Olivia Newton-Johnt alaposan meglepték a hatóságok néhány nappal ezelőtt.

Forrás: Femina.hu

A Grease szőke bombázója, Olivia Newton-John meglepő hívást kapott a napokban a kaliforniai rendőrségtől.

A színésznő exe, Patrick McDermott 2005-ben tűnt el San Pedróban, egy halászhajóról zuhant a vízbe, ám a holttestét azóta sem találták meg.

Kiderült az igazság

Patrick McDermott eltűnése nagy port kavart a médiában is, hónapokig nagy erőkkel keresték az eltűnt férfit. 2008-ban zárták le az ügyet véglegesen, a rendőrség hivatalosan is halottnak nyilvánította a 48 éves Patrick McDermottot.

A napokban azonban újabb fejlemények történtek az ügyben, az FBI emberei ugyanis kiderítették, hogy Olivia Newton-John exe megjátszotta a saját halálát, hogy adósságai és kapcsolata elől elmenekülhessen Mexikóba, németajkú szerelmével együtt.

Amikor a rendőrök megtalálták, fel volt háborodva, hogy nem követett el semmit - leszámítva a 30 ezer dolláros hiteltartozást és a 8 ezer dolláros gyerektartást -, mindenki hagyja őt békén, új életet kezdett, és nem is hallgat a régi nevére.

Szerencsére a pórul járt színésznőre azóta újra rátalált a szerelem John Easterling oldalán, akivel 2008 óta él boldog házasságban.

Katalin hercegnő és az ifjú trónörökös

Katalin hercegnő 2013. július 22-én életet adott első gyermekének, George Alexander Louis-nak. A nagy pillanatot a sajtó élénk figyelemmel várta. Várandóssága alatt a kismama ruhatára is nagyon érdekelte az embereket.

Még nincs hozzászólás

Romy Schneider és Alain Delon szerelme

Alain Delonnak új szerelmétől gyermeke is született.
Világsztár

Ben Affleck Jennifer Garner nem válnak

Hetek óta terjed, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck szakított.
Világsztár
Exkluzív interjú Jáksótól De Niróig

A budapesti Nobu étterem exkluzív megnyitóján olyan világsztárok is tiszteletüket tették, mint Jeremy Irons vagy Robert De Niro.

Dátum: 2010. október 12.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.