kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Nicole Kidman botox

Nicole Kidman nem bír leállni a botoxszal! Már mosolyogni sem tud a színésznő

Nicole Kidman arcát teljesen megfagyasztotta a botox.

Forrás: Femina.hu

Tegnap este Nicole Kidman részt vett a 66. San Remó-i dalfesztiválon Olaszországban. A színésznő egy ideje leállt a botoxinjekciókkal, ezért arca kezdte visszanyerni a régi formáját, az eseményre azonban megint túlságosan sima arcbőrrel érkezett. A szépészeti beavatkozásoknak köszönhetően a Kidmant jó ideje nem is árasztják el a szerepajánlatokkal - ugyanis a mimikája teljesen eltűnt -, mostanra azonban már mosolyogni sem tud. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a sztárokat, akik szintén túlzásba vitték a botoxoltatást!

A gúnyos megjegyzések sem maradtak el, sokan beszóltak a színésznőnek, hogy a ráncos kezeit is plasztikáztatnia kellene, ha már 20 évesnek akarja mutatni magát.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Agyonplasztikáztatta magát Jennifer Grey

Jennifer Greyt sohasem volt elégedett önmagával. A Dirty Dancing után megműttette az orrát, így azonban teljesen elveszítette a karakterét. Nézd meg, hogy néz ki ma!

2 hozzászólás
agyas       2016-02-14 15:11
3.
Gyenge jellem lehet ha nem tudja elfogadni az időben való elmúlást,minden ráncot meg kell becsülni mert meg szenved érte az ember!!
Unagi       2016-02-14 12:26
2.
Nekem ezekről a képekről általában inkább az szokott eszembe jutni, hogy milyen lelketlen, rátarti plasztikai sebészek vannak. Ez inkább az ő szégyenük. Mindig van egy varázstrükk amit előhúznak a kalapból, sztároknak nyilván külön árlistával...

Gwen Stefani botox

Egykor gyönyörű világsztárok, akik mára túlzásba vitték a botox használatát.
Világsztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.