kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Naya Rivera Glee szülés után

4 hónapja szült! Elképesztő kockahasat villantott a gyönyörű színésznő

Szülés után ennyire lefogyott a színésznő.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

A Glee sorozat 29 éves sztárja, Naya Rivera négy hónappal ezelőtt adott életet első kisfiának, Josey Hollis Dorsey-nek, ám úgy tűnik, ennyi idő elég volt ahhoz, hogy leadja a plusz kilókat, és kockahasat villantson.

A színésznő legfrissebb fotójával sok kismamát magára haragíthat, hiszen úgy tűnhet, mintha a szülés után szinte állandóan a konditeremben edzene. Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen a sztárok valódi teste, ha nem fognak őrült diétába a szülés után: Alyssa Milano, Liv Tyler és Drew Barrymore is arra esküszik, hogy közvetlenül a szülés után a gyermek az első, nem pedig az, hogy újra tökéletes alakkal büszkélkedjenek.

Naya Rivera sokaknál kiverte a biztosítékot ezekkel a fotókkal. Szinte minden idejét a konditeremben töltötte, négy hónappal a szülés után pedig lapos hasat villantott.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 4

Amióta szült, merészebben öltözik Mila Kunis

Valljuk be, mi, nők szeretjük látni a sztárhölgyeket a maguk hétköznapi valójában: smink nélkül, melegítőben vagy akár hatalmas terhespocakkal. No és természetesen arra is kíváncsiak vagyunk, hogy a szülés után vajon látszanak-e még a várandósság alatt felszedett plusz kilók, vagy sem. Nézd meg, ki milyen volt terhesen, illetve a szülés utáni első nyilvános eseményen!

Még nincs hozzászólás

Naya Rivera vőlegénye megcsalta

Életrajzi könyvében elárulta az igazságot Naya Rivera.
Világsztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.