kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Charlize Theron meztelen sztárok a filmvásznon

Pucérra vetkőzött a kamerák előtt Charlize Theron! Mindenét megmutatta

Ledobta a ruháit a szerep kedvéért.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

Vannak olyan sztárok, akik sohasem pucérkodnak a filmvásznon, vannak olyanok, akiknek ez nem okoz gondot, és többször is ledobják ruháikat, és vannak olyanok, akik csupán egyszer teszik ezt meg, főként karrierjük kezdetén.

Képes összeállításunkban megmutatjuk azokat a sztárokat, akik meztelenül is nagyot alakítottak. Tudtad, hogy Charlize Theron, Demi Moore vagy Salma Hayek, de még a 81 éves Judi Dench is forgatott korábban meztelenül pikáns jelenetet?

Charlize Theron 20 évesen, 1996-ban állt először meztelenül a kamerák elé, a 2 Days in the Valley című filmben - bal oldali fotó. Azóta többször láthatták a nézők őt meztelenül, például Az ördög ügyvédje, A rém, legutóbb pedig A megváltás című filmekben.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 5

Sohasem látott pucér fotókon pózol Madonna

Madonnáról eddig sohasem látott fotók láttak napvilágot: a képeken a 20 éves énekesnő meztelenül pózol egy fotókurzus diákjainak.

2 hozzászólás
obsitos       2016-02-13 10:00
3.
Bizony, bizony,  a valahai szép idők, meg az idő vasfoga !!!!! Elnézegettem  a művésznőket fiatalon, meg a mostani képeiket, hát sokan vettek házat a plasztikai sebészeknek !!!  :-) Valaha ezekre a képekre megtartottam egy fürdőköpenyt fickósan, ma... tovább »
agyas       2016-02-13 09:42
2.
Kerestem a mindenét,de én vagy hüje vagy vak vagyok mert sehol sem találtam a mindenét,nem kellene lódítani ez a mézes madzag ki száradt!!

A legjobb filmes szexjelenetek

Három kultikus film és három forró szexjelenet a filmtörténetből.
Világsztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.