kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Charlize Theron meztelen sztárok a filmvásznon

Pucérra vetkőzött a kamerák előtt Charlize Theron! Mindenét megmutatta

Ledobta a ruháit a szerep kedvéért.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

Vannak olyan sztárok, akik sohasem pucérkodnak a filmvásznon, vannak olyanok, akiknek ez nem okoz gondot, és többször is ledobják ruháikat, és vannak olyanok, akik csupán egyszer teszik ezt meg, főként karrierjük kezdetén.

Képes összeállításunkban megmutatjuk azokat a sztárokat, akik meztelenül is nagyot alakítottak. Tudtad, hogy Charlize Theron, Demi Moore vagy Salma Hayek, de még a 81 éves Judi Dench is forgatott korábban meztelenül pikáns jelenetet?

Charlize Theron 20 évesen, 1996-ban állt először meztelenül a kamerák elé, a 2 Days in the Valley című filmben - bal oldali fotó. Azóta többször láthatták a nézők őt meztelenül, például Az ördög ügyvédje, A rém, legutóbb pedig A megváltás című filmekben.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 5

Sohasem látott pucér fotókon pózol Madonna

Madonnáról eddig sohasem látott fotók láttak napvilágot: a képeken a 20 éves énekesnő meztelenül pózol egy fotókurzus diákjainak.

Kovács András Péter bárkit ledumál a lábáról

Rengetegen jelentkeztek a Viacom humorcsatornáján induló produkcióba, hogy megmutassák: ők is képesek a nagy hazai stand-uposok nyomába lépni. Amatőr előadók jelentkezését a csatorna március 20-ig várja. Információk a www.comedycentral.hu-n.

3 hozzászólás
obsitos       2016-02-13 10:00
4.
Bizony, bizony,  a valahai szép idők, meg az idő vasfoga !!!!! Elnézegettem  a művésznőket fiatalon, meg a mostani képeiket, hát sokan vettek házat a plasztikai sebészeknek !!!  :-) Valaha ezekre a képekre megtartottam egy fürdőköpenyt fickósan, ma... tovább »
agyas       2016-02-13 09:42
3.
Kerestem a mindenét,de én vagy hüje vagy vak vagyok mert sehol sem találtam a mindenét,nem kellene lódítani ez a mézes madzag ki száradt!!
oszd meg a mosolyod       2016-02-13 05:13
2.
:) Csupaszítsd le magad. Tudd meg anonim HunOpti önismereti tesztünk kitöltésével hol tartasz és hova juthatsz el. http://goo.gl/0B612V

Amy Schumer meztelenül

Naptárhoz állt modellt a súlya miatt sokszor megszólt színésznő.
Világsztár
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.