kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Matthew Perry megöregedett

Súlyos betegséggel küzd a Jóbarátok sztárja? Aggódnak a rajongók a színészért

Matthew Perry borzalmasan nézett ki a reggeli műsorban.

Forrás: Femina.hu

Megdöbbentek a rajongók, amikor meglátták a Jóbarátok Chandler Bingjét alakító Matthew Perryt a This Morning című reggeli műsor adásában. A színész kissé leharcoltan érkezett a stúdióba, borotválkozni is elfelejtett, ráadásul annak ellenére, hogy jelentősen növekedett a derékmérete, a ruha is lógott rajta.

A Twittert elözönlötték a rajongók üzenetei, sokat arra gondolnak, hogy a színész súlyos betegséggel küzd, azért változott meg drasztikusan a külseje. Valószínűbb azonban, hogy Matthew Perry csupán bal lábbal kelt aznap, és nem volt ideje rendbe szedni magát.

Nézd meg a fotót, ami kiborította a rajongókat, és a sorozat többi sztárját is - ennyit változtak a széria forgatása óta!

A rajongókat felzaklatta a színész külseje, ám valójában csak az idő múlása látszik rajta. Hihetetlen, de Matthew Perry idén már a 47. születésnapját ünnepelheti.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

A Jóbarátok sztárjai párjaikkal

David Schwimmer, aki a Jóbarátokban Rosst alakította, még 2010-ben vezette oltár elé kedvesét, a nála 19 évvel fiatalabb Zoe Buckmant. Nézd meg a fotókat, és ismerd meg Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe és Joey párját!

Még nincs hozzászólás

Suicide Squad premier botrány csók

A Suicide Squad - Öngyilkos osztag premierjén esett egymásnak a két színész.
Világsztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.