kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Kylie Jenner pucérruha

Se bugyi, se melltartó! A sztár átlátszó ruhája alá semmit sem húzott
Fotók!

Kylie Jenner áttetsző csipkeruhája nem sokat bízott a fantáziára.

Forrás: Femina.hu

Mióta augusztusban betöltötte a 18-at, a legfiatalabb Kardashian nővér, Kylie Jenner egyre merészebb ruhákba bújik. A New York-i divathéten a valóságshowsztár egy teljesen átlátszó csipkeruhába bújtatta formás idomait, ami alá még fehérneműt sem húzott. Képes összeállításunkban nézd meg azokat a sztárokat, akik szintén nagy hívei a pucérruha viselésének!

Kylie Jenner intim részeit csak egy kis csipkedísz takarta, elképesztően dögös volt az eseményen. A szexi fotókat ő maga osztotta meg Instagram-oldalán.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Jennifer Lopez legmerészebb ruhái

Jennifer Lopez szereti nőies formáit még jobban kihangsúlyozni merész, a meztelenség látszatát keltő ruhákkal. Néha azonban kissé túlzásba esik, és már szó szerint alig takarja valami a testét. Nézd meg, miket húzott magára Jennifer Lopez!

3 hozzászólás
Mircike       2016-08-02 20:01
4.
Vannak, akiknek jól állnak ezek a ruhák, és vannak, akiknek nem. (Rihanna az első csoportba tartozik). Tara Reid viszont a ráncos könyökével, a lenőtt, erősen festett szőke hajával és a vézna, itt-ott már megereszkedett testével kifejezetten rosszul... tovább »
Bori23       2016-03-02 19:00
3.
A király új ruhája c. mese jutott eszembe a képeket nézve. Gyönyörű és gazdag nők egytől-egyig hogy tudnak ilyen ízléstelenül közönségesen "öltözni"? Ennyi erőből már simán meztelenül is végig vonulhatnának a vörös szőnyegen. Megdolgoztak érte.
agyas       2016-02-12 19:01
2.
Nyugodtan viselhette mert a csipkék pont a megfelelő helyen voltak,rizikó kizárva.
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.