kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Kirstie Alley lefogyott

25 kilót fogyott Kirstie Alley! A Nicsak, ki beszél! sztárja újra dögös
Nézd meg!

A színésznőnek ezúttal sikerült is tartania a súlyát.

Forrás: Femina.hu

A Nicsak, ki beszél! sztárja, Kirstie Alley egész életében küzdött a súlyfelesleggel. Folyamatos jojó-effektusban élte az életét, és habár sokszor sikerült megszabadulnia a zsírpárnáitól, ez idáig mindig visszakúsztak rá a kilók. Most azonban büszke arra, hogy egy éve őrzi a - ahogy ő fogalmaz - "versenysúlyát", amitől nemcsak szexibbnek, hanem egészségesebbnek is érzi magát. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fantasztikusan néz ki a színésznő 25 kilóval kevesebben!

Mintha nem is ugyanaz a nő lenne a két fotón! Nyilván sokat segít a tökéletes frizura, a gyönyörű smink és az elegáns ruha is, de ez nem változtat a tényen, hogy a színésznő feleakkorának tűnik, mint korábbi fotóján.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Britney Spears nádszálkarcsúra fogyott

A gyönyörű Britney Spears az elmúlt években kissé elhagyta magát. Kopaszra borotválta a haját, jó néhány kilót felszedett, slampos és ízléstelen ruhákat húzott. Most azonban főnixként támadt fel hamvaiból, és megmutatta: még mindig olyan dögös, mint 20 évesen. Nézd meg az énekesnő legfrissebb fotóit!

Katalin hercegnő és az ifjú trónörökös

Katalin hercegnő 2013. július 22-én életet adott első gyermekének, George Alexander Louis-nak. A nagy pillanatot a sajtó élénk figyelemmel várta. Várandóssága alatt a kismama ruhatára is nagyon érdekelte az embereket.

Még nincs hozzászólás

Emilia Clarke kövér

Karcsú színésznők, akik nem voltak elég vékonyak Hollywoodnak.
Világsztár
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.