kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Lefülelték a rendőrök! Rács mögé került az egykori gyerekszínész

Lefülelték a rendőrök! Rács mögé került az egykori gyerekszínész

Kesun Loder, becenevén K'Sun Ray épp egy üzletbe készült betörni, amikor a rendőrök tetten érték.

Szerző: Kárász Nelli
Forrás: Femina.hu
2011.10.20.

A napokban őrizetbe vették Kesun Lodert, az egykori gyerekszínészt. A tehetséges fiút a rendőrök tetten érték, amint épp betörésre készült.

A jóképű színészpalántát a dél-karolinai Wilmingtonban vették őrizetbe, a hírek szerint Loder épp a Verizon egyik üzletébe akart behatolni.

Rajtakapták, amint az ajtót feszegette

A betörési kísérletet a bolt dolgozói vették észre, a színész a riasztó kábeleit készült elvágni, amikor lefülelték. Az ajtót nem sikerült még kinyitnia, de a nála talált holmikból a rendőrök arra következtettek, hogy Loder fel akarta feszíteni az ajtót.

A Gossip Cop értesülései szerint a népszerű színészpalántánál kést is találtak a kiérkező járőrök, és egy papírzacskóból további szerszámok kerültek elő: egy feszítővas és egy kalapács.

A 18 éves Lodert a rendőrök bevitték a helyi rendőrőrsre, de 25 ezer dollárért - vagyis közel öt és fél millió forintnak megfelelő összegért - szabadon bocsátották. A gyereksztárnak tiltott fegyverbirtoklásért és betörési kísérletért kell bíróság elé állni, arról egyelőre nincs hír, hogy milyen büntetésre számíthat. Loder az amerikai törvények szerint még kiskorú, de tettéért akkor is felelnie kell.

Ismert sorozatokban szerepelt

A 18 éves Loder, aki K’Sun Ray becenéven került fel a stáblistákra, gyakorlatilag kisiskolás kora óta foglalkoztatott gyerekszínész. 2004-ben - vagyis 11 éves korában - válogatták be először filmbe.

Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most
Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most
Sztárok gyerekkori fotóiA leggyönyörűbb sztáresküvőkA legdögösebb sztárok nagy pocakkalAz elmúlt évek legemlékezetesebb Oscar-díjaiHaszontalan celebmacákSzínészek meglepő átalakulása egy szerepértRajtuk is fog az idő! Nézd meg minden idők legellenállhatatlanabb szívtipróitÍgy néznek ki most a 80-as évek popsztárjaiSztárok smink nélkülA legismertebb sztárok bikiniben

A kék szemű, szép arcú kisfiú rögtön olyan színésznők mellett debütált A szerelem mindent kibír című amerikai kosztümös filmdrámában, mint a Mad Men - Reklámőrültek sztárja, January Jones vagy A Grace klinika szőkesége, Katherine Heigl.

Felnőve sem került parkolópályára, a jóképű srác sorra kapta az epizód- és vendégszerepeket, feltűnt a Vészhelyzet, a CSI - A helyszínelők, a Monk és a Gyilkos elmék egy-egy részében is.

Lodert az utóbbi évben kezdték mellőzni, mozifilmben utoljára 2006-ban szerepelt, a Fido című zombikomédia csúfos bukás volt, ráadásul új sorozatokba se nagyon hívták.

2 hozzászólás
ideges1       2011-10-20 13:42
3.
ugy néz ki hogy nem is tehetséges nem véletlen mellőzik
hablaty       2011-10-20 11:01
2.
Idi Óta... 2004-ben szerepelt ELŐSZÖR, 2006-tól kezdik mellőzni... Meddig volt csúcson a "tehetséges fiú ? " 10 percig ?...

Leon, a profi érdekességek

Idén 20 éves a sikerfilm. Ennek kapcsán íme, néhány érdekesség.
Világsztár
Külföldi sztárok, akik vállalják másságukat

Külföldön számos szupersztár vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik, elég csak Elton Johnra, George Michaelre vagy éppen Freddie Mercuryra gondolnunk. Persze nem mindenki ismeri el másságát.

Dátum: 2013. augusztus 9.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.