kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Csúnyán berúgott a finálén! Az X-Factor mentora többet ivott a kelleténél

Csúnyán berúgott a finálén! Az X-Factor mentora többet ivott a kelleténél

Kelly Rowland a műsor előtt igencsak felöntött a garatra.

Forrás: Femina.hu
2011.12.20.

2011. december 11-én ért véget az angol X-Factor nyolcadik szériája, amit a Little Mix nevű lánycsapat nyert meg, a második helyen Marcus Collins végzett, a dobogó harmadik fokára pedig Amelia Lily állhatott.

A döntő számos felejthetetlen pillanatot tartogatott a nézők számára, a legnagyobb megdöbbenést pedig Kelly Rowland váltotta ki, aki feltűnően szeszélyesen viselkedett a várva várt finálé során.

Nem mellőzte a csúnya szavakat sem

A 30 éves amerikai énekesnő a Little Mix karácsonyi produkcióját követően például csúnya kifejezések kíséretében kívánt a fiatal versenyzőknek kellemes ünnepeket, amit a műsorvezető később szóvá is tett.

A Daily Mail értesülései szerint az adást követően azonnal szárnyra kaptak olyan találgatások, amelyek szerint Kelly Rowland kicsit több alkoholt fogyasztott a kelleténél, fura viselkedése pedig részegségének tudható be.

A róla készült fotók tanúsága szerint könnyedén elképzelhető, hogy az izgalmakon alkohollal próbált úrrá lenni, ő azonban következetesen tagadta ezeket a vádakat, azt állítván, hogy nem fogyasztott semmit.

Azt mondja, egyetlen kortyot sem ivott

- Szép próbálkozás, de semmilyen értelemben nem voltam befolyás alatt. Egyszerűen csak a közönség elsöprő éljenzése gyakorolt rám ilyen hatást - nyilatkozta a Daily Mirrornak.

A legdögösebb sztárok élénk pinkben
A legdögösebb sztárok élénk pinkben
A legdögösebb sztárok szikrázó hófehérbenA legszexibb sztárdekoltázsokA legdögösebb sztárok vörös ruhábanA 66. cannes-i filmfesztivál legdögösebb sztárjaiA 2013-as Oscar-gála legdögösebb sztárjaiA 2013-as Golden Globe-gála legdögösebb sztárjaiÁprilisi szülinapos sztárokA 2011-es Oscar-gála legdögösebb sztárjaiA 2012-es Golden Globe-gála legcsúnyább ruháiA leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban

A Destiny's Childs egykori énekesnője egyébként nem rejtette véka alá, hogy ha Simon Cowell igényt tart mentori szolgálataira a műsor következő szériájában, akkor le is telepedne Angliában.

Betöltés...

- Nincs még egy olyan műsor, mint az angol X-Factor. Ha Simon jövőre is akarna engem, az nagyon jó dolog volna. Komolyan azt fontolgatom, hogy veszek egy házat, mert nagyon szeretek itt lenni - tette hozzá Kelly Rowland.

Még nincs hozzászólás

Usher részeg Instagram

Usherről részeg képek jelentek meg az Instagramon. Az énekest még a rendőrök is megállították.
Világsztár

Louis Walsh X-Factor mentora kiszáll

Vasárnap este jelentette be az X-Factor mentora, hogy kiszáll a műsorból.
Világsztár
Janicsák Veca a 2011-es Glamour-gálán

Janicsák Veca a 2011-es Glamour-gálán a legszebb haj tulajdonosának járó díjjal gazdagodott. A Feminának karrierje alakulásáról és magánéletéről is mesélt.

Dátum: 2011. március 26.
Készítette: Femina.hu
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.