kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Katalin hercegnő György herceg friss képek

Friss fotókon György herceg! Katalinnal nyaralásukon kapták le őket

Katalin hercegnő és György herceg egy trópusi szigeten nyaral.

Forrás: Femina.hu
2014.02.05.

Édesanyjával - és a fél Middleton famíliával - a trópusi Mustique-szigetre utazott a féléves György herceg. Októberi keresztelője óta nem készült róla kép, most is csak távolról tudták lencsevégre kapni a paparazzók. A repülőúton - a három testőr mellett - velük tartott Katalin húga, Pippa barátjával, Nico Jacksonnal, a hercegnő bátyja, James, és természetesen szüleik is: a 64 éves Michael Middleton és felesége, Carole.

A család minden évben a szigeten nyaral, tavaly velük ment Vilmos herceg is, aki most éppen a Cambridge-i Egyetemen teljesít egy tízhetes agrártudományi kurzust. Hosszú nyugalom Katalin hercegnőnek sem adatik meg, hétvégén már vissza kell repülniük, február 11-én pedig idei első hivatalos megjelenése várja a National Portrait Gallery Gala londoni rendezvényén - már az új szabályok szerint. Áprilisban pedig újabb nagy út vár immár az egész családra: Új-Zélandot és Ausztráliát keresik fel. Nézd meg György herceg legfrissebb képeit!

A féléves herceg nagyon jól viselte az utazást.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 5

Most került elő!

Most került a nyilvánosság elé egy olyan felvétel, melyen Katalin hercegnő éppen Eliza Doolittle-ként produkálja magát a színpadon. A hercegnő mindössze 11 éves volt, amikor a My fair lady főszerepét játszotta, és meglepő hitelességgel alakította a csúnya akcentussal beszélő virágáruslányt.

Cuki fotókon György herceg és Charlotte hercegnő
Cuki fotókon György herceg és Charlotte hercegnő
Vilmos és Kate esküvőjének legszebb pillanataiDiana hercegnő és Katalin hercegnő hasonló stílusaA hercegi esküvő legtündéribb vendégeiPippa Middleton, a hercegi pár bájos nyoszolyólánya

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.