kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Katalin hercegné túl rövid ruhái

Katalin hercegné visszavágott! Ebben a rövid ruhában senki nem tarthatja öregasszonyosnak

Képeken Katalin merészebb ruhái.

Forrás: Femina.hu

Mióta megszületett a kis György herceg és Charlotte hercegnő, Erzsébet királynő még szigorúbban fogja Katalint. Eddig is beleszólt az öltözködésébe, de nemcsak mélyen dekoltált miniruhákat nem hordhat a hercegné, hanem megtiltotta neki azt is, hogy magas talpú cipőt, ujjatlan ruhát vagy térd fölé érő szoknyát viseljen. Katalin legutóbbi összeállítása nem nyerte el rajongói tetszését, sokan túl konzervatívnak, sőt, egyenesen öregasszonyosnak találták. A hercegné most visszavágott, ebben a rövid ruhában mutatta meg, hogy még mindig fiatalos és dögös. De vajon mit szól majd ehhez Erzsébet királynő?

Katalin hercegné egy bolt megnyitó ünnepségén vett részt ebben a királynő által túl rövidnek tartott együttesben. Az üzlet teljes bevétele súlyos betegséggel küzdő gyermekekhez kerül majd az alapítványon keresztül.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Diana hercegnő szabályszegő ruhái

Diana hercegnőt nem tudta megtörni az udvar. Hiába az udvari szabályzat, az etikett, a dress code, a hercegnő megtartotta saját stílusát. Katalin hercegnéhez hasonlóan rá is sokszor megorrolt a királynő szabályszegő viselkedéséért. Nézd meg, milyen rendhagyó ruhákba bújt!

3 hozzászólás
Anny       2016-03-22 10:15
4.
Ez nagyon szolid ahhoz képest, amit ma  a FEM 3 Cafe-ban Czippán Anett villantott Dr. Pados Gyula belgyógyásszal szemben ülve egy kanári sárga eszméletlenül rövid ruhában. Döbbenet!
Bubus53       2016-03-21 16:28
3.
Sőt ráadásul ez a ruha, vagy együttes - kabát. 
szelbatyo       2016-03-21 00:23
2.
...és ráadásul mindjárt le is hajol !!!!....
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.