kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Katalin hercegné öregasszonyos

"Ez már több a soknál" Katalin hercegné ruháján kiakadtak a rajongói
Fotók!

Katalin talán észre sem vette, mekkora divatbakit követett el.

Forrás: Femina.hu

Az egyik legstílusosabb előkelőségként is ismert Katalin hercegné legújabb ruhakölteménye nem igazán nyerte el a rajongói tetszését. A hercegi pár a Brit Nemzetközösség napján vett részt március 14-én, az eseményre pedig Katalin egy galambszürke kabátot és hozzá illő kalapot viselt.

Korábban is sokan bírálták Vilmos herceg feleségét, amiért nem a korának megfelelően öltözködik, ebben az összeállításban is jóval többnek tűnt 34 évesnél. "Ez már több a soknál! Katalin hercegné biztosan Kamillától kapott divattippeket, azért néz ki úgy mostanában, mint egy öregasszony" - írta egy követője a fotó alá.

Nem ez volt az első, hogy Katalin ruhája nem nyerte el a rajongói tetszését! Nézd meg, mely darabjai miatt érte még kritika!

"Első blikkre azt hittem, Carole Middletont látom. Az anyja lassan jobban néz ki, mint a hercegné" - szintén egy rosszindulatú kommentáló hozzászólása.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Katalin hercegné legcsúnyább ruhái

Katalin hercegnő általában a hibátlan megjelenéséről híres, azonban ő is elkövetett néhány divatbakit az évek során. Nézd meg képes összeállításunkban, hogy miket húzott magára, amikor még csak egyszerűen Kate Middleton volt!

Katalin hercegnő és az ifjú trónörökös

Katalin hercegnő 2013. július 22-én életet adott első gyermekének, George Alexander Louis-nak. A nagy pillanatot a sajtó élénk figyelemmel várta. Várandóssága alatt a kismama ruhatára is nagyon érdekelte az embereket.

6 hozzászólás
Anny       2016-07-07 14:29
7.
Még valamit, most látom, hogy egy márciusi cikkre voltál képes reagálni ilyen pökhendi , nagyképű módon, más  szabadidejét vizslatva. Miért, neked ennyi időd van, hogy márciusi cikkre most reagálsz?(rofl)(rofl)(rofl) Nincs fontosabb....? Nekem van... tovább »
válasz az 5. kommentre (picur12 - 07-07)
Anny       2016-07-07 14:22
6.
Ez egy fórum picur 12! Tudod, mit jelent? Vélemények, érvek a regisztrált hozzászólók között. Mi neked a problémád? Hol van itt a sok irigy, senkiházi, aki bírálgat, a 4 hozzászólás? Az én hozzászólásom Katalin öltözködését védi, jó lenne a mondat... tovább »
válasz az 5. kommentre (picur12 - 07-07)
picur12       2016-07-07 11:10
5.
Azért neked is van időd itt kommentelgtni... Nincs fontosabb...?
válasz a 2. kommentre (Anny - 03-16)
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.