kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Katalin hercegné öregasszonyos

"Ez már több a soknál" Katalin hercegné ruháján kiakadtak a rajongói
Fotók!

Katalin talán észre sem vette, mekkora divatbakit követett el.

Forrás: Femina.hu

Az egyik legstílusosabb előkelőségként is ismert Katalin hercegné legújabb ruhakölteménye nem igazán nyerte el a rajongói tetszését. A hercegi pár a Brit Nemzetközösség napján vett részt március 14-én, az eseményre pedig Katalin egy galambszürke kabátot és hozzá illő kalapot viselt.

Korábban is sokan bírálták Vilmos herceg feleségét, amiért nem a korának megfelelően öltözködik, ebben az összeállításban is jóval többnek tűnt 34 évesnél. "Ez már több a soknál! Katalin hercegné biztosan Kamillától kapott divattippeket, azért néz ki úgy mostanában, mint egy öregasszony" - írta egy követője a fotó alá.

Nem ez volt az első, hogy Katalin ruhája nem nyerte el a rajongói tetszését! Nézd meg, mely darabjai miatt érte még kritika!

"Első blikkre azt hittem, Carole Middletont látom. Az anyja lassan jobban néz ki, mint a hercegné" - szintén egy rosszindulatú kommentáló hozzászólása.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Katalin hercegné legcsúnyább ruhái

Katalin hercegnő általában a hibátlan megjelenéséről híres, azonban ő is elkövetett néhány divatbakit az évek során. Nézd meg képes összeállításunkban, hogy miket húzott magára, amikor még csak egyszerűen Kate Middleton volt!

6 hozzászólás
Anny       2016-07-07 14:29
7.
Még valamit, most látom, hogy egy márciusi cikkre voltál képes reagálni ilyen pökhendi , nagyképű módon, más  szabadidejét vizslatva. Miért, neked ennyi időd van, hogy márciusi cikkre most reagálsz?(rofl)(rofl)(rofl) Nincs fontosabb....? Nekem van... tovább »
válasz az 5. kommentre (picur12 - 07-07)
Anny       2016-07-07 14:22
6.
Ez egy fórum picur 12! Tudod, mit jelent? Vélemények, érvek a regisztrált hozzászólók között. Mi neked a problémád? Hol van itt a sok irigy, senkiházi, aki bírálgat, a 4 hozzászólás? Az én hozzászólásom Katalin öltözködését védi, jó lenne a mondat... tovább »
válasz az 5. kommentre (picur12 - 07-07)
picur12       2016-07-07 11:10
5.
Azért neked is van időd itt kommentelgtni... Nincs fontosabb...?
válasz a 2. kommentre (Anny - 03-16)
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.