kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Öngyilkos akart lenni! Eszméletlenül találtak rá az ismert színészre

Öngyilkos akart lenni! Eszméletlenül találtak rá az ismert színészre

Jonathan Rhys Meyers, a Tudorok sztárja évek óta küzd súlyos alkoholizmusával.

Forrás: Femina.hu

2011. június 28-án, kedden este egy sikertelen öngyilkossági kísérletet követően kórházba szállították Jonathan Rhys Meyerst, adta hírül a The Sun.

A 33 éves ír színész a beszámolók szerint gyógyszerekkel adagolta túl magát, a mentősök pedig a földön fekve találtak rá Maida Vale közelében található lakásában.

Fél órán át ellenszegült

A The Sun tudni véli azt is, hogy a Tudorok című sorozat sztárja mintegy fél órán át ellenállt a mentősöknek, akik akarata ellenére végül bevitték a kórházba, ahonnan másnap engedték haza.

A színész egyik barátja cáfolta azokat a beszámolókat, miszerint Jonathan Rhys Meyers önkezével akart volna véget vetni az életének, szerinte ugyanis alkoholizmusa miatt lett váratlanul rosszul.

A közismert sorozatsztár az elmúlt évek során több alkalommal járt elvonón alkoholfüggősége miatt, a jelek szerint azonban a kezelések egyáltalán nem voltak sikeresek.

Elvonók és botrányok

Először 2005 májusában került a kaliforniai Promises nevű rehabilitációs intézetbe, ahová az Associated Press 2007. április 24-ei beszámolója szerint visszatért - és ezzel még korántsem ért véget kálváriája.

Sztárok, akik megjárták az elvonót
Sztárok, akik megjárták az elvonót
Amy Winehouse élete képekbenMagyar sztárok rendőrségi ügyeiA legismertebb sztárok bikinibenA sztárvilág legbotrányosabb villantásaiBritney Spears élete képekbenA legrövidebb sztárházasságok2012 legnépszerűbb sztárpárjaiRészeg sztárok leleplező fotóiSzexi színészek szuperpasi szerepbenA legcukibb sztárcsemeték

2009. február 27-én ugyanis harmadszorra is rehabra ment szenvedélybetegsége miatt, a The Mirror szerint legutóbb pedig 2011 májusában töltött el tíz napot egy londoni elvonón.

Mindemellett többször összeütközésbe került a hatóságokkal alkoholos befolyásoltság alatt elkövetett szabálysértések miatt.

2009 júniusában ugyanis egy reptéri alkalmazottat bántalmazott Párizsban, 2010 májusában pedig botrányos magaviselete miatt örökre megtiltották neki, hogy a United Airlines járatain utazzon.

Még nincs hozzászólás

Shaun White olimpikon szexuális zaklatás

Bíróság előtt kell felelnie tetteiért a snowboardos bajnok Shaun White-nak.
Világsztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.