kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Durva képek! Megint ijesztően elhájasodott Jessica Simpson

Durva képek! Megint ijesztően elhájasodott Jessica Simpson

Jessica Simpson megint elhagyta magát, a felesleges kilók pedig feltűnően megszaporodtak testén.

Forrás: Femina.hu
2010.07.05.

A jojóeffektus egyik legismertebb hollywoodi képviselője kétségkívül Jessica Simpson, aki az elmúlt hónapok során hol jelentős túlsúlyával, hol pedig karcsú alakjával került a címlapokra.

A 29 éves amerikai énekes-színésznőt alaposan kikezdte a tengerentúli sajtó, amikor meglehetősen kigömbölyödve jelent meg a nyilvánosság előtt, és csak kevesen - köztük a nagyfenekű Kim Kardashian - védték meg.

Talpon marad a támadások ellenére

- Nem láttam még Jessica sorozatát, A szépség árát, de szeretem őt. Szerintem vicces, és kibírja a neki szánt ütéseket, mert okos - nyilatkozta kolléganőjéről Kirstie Alley, akinek az elmúlt években szintén jócskán meggyűlt a baja az elhízással.

A Mickey Mouse Club egykori gyereksztárját néhány napja kapta lencsevégre valamelyik lesifotós, és bizony a szőke bombázó megint feltűnően elhájasodott, amit a róla készült képek meggyőzően tanúsítanak.

Jól néz ki így is

Ezzel pedig semmi baj nincsen, hiszen a szőke híresség egyáltalán nem néz ki rosszul kerek fenekével és kissé vastagabb combjaival, sőt, mi több, egészen jót tett nőiességének az izgató teltkarcsúság.

Ám az elhízás - amelyről Simpson esetében nem mondhatjuk azt, hogy kóros volna - sokakat zavar abban az álomgyárban, ahol szinte mindenki a nullás méret bűvöletében él, és bármit hajlandóak megtenni a fittségért.

Megváltozott sztárok
Megváltozott sztárok
A legismertebb sztárok bikinibenSztárok átlátszóbanSztárok smink nélkülMeghízott sztárokA legbotrányosabb címlapfotókSztárok, akik megjárták az elvonótA legrövidebb sztárházasságokRészeg sztárok leleplező fotóiA sztárvilág legbotrányosabb villantásaiSztárok plasztika előtt és után

- A tény, hogy az elmúlt évben azzal lettem híres, hogy közel öt kilót híztam, nevetséges és igazán szomorú - nyilatkozta Jessica Simpson Oprah Winfrey-nek, és teljes mértékben igazat adhatunk neki.

Betöltés...

Talán nem véletlen, hogy Jessica Simpson saját tévéműsorában, melynek címe A szépség ára a világot utazva arra keresi a választ, hogy az emberek mit tartanak szépnek, illetve, hogy a nők mit hajlandóak megtenni a szépségért.

Még nincs hozzászólás

Patricia Arquette meghízott

Jó pár kiló felszaladt Patricia Arquette színésznőre friss képei tanúbizonysága szerint.
Világsztár
Külföldi hírességek rendőrségi ügyei

Ittas vezetés, bolti lopás, cserbenhagyásos gázolás és lesifotósok megverése - a külföldi szupersztárok közül Paris Hilton, Winona Ryder, Michelle Rodriguez és Björk is összetűzésbe került már a hatóságokkal az elmúlt évek során.

Dátum: 2010. szeptember 16.
Készítette: Femina.hu
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.