kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Pedig megcsalta! Mégis hozzámegy hűtlen kedveséhez a bájos színésznő

Pedig megcsalta! Mégis hozzámegy hűtlen kedveséhez a bájos színésznő

Jessica Bielt négy és fél év után jegyezte el Justin Timberlake.

Szerző: Koczkás Kriszta
Forrás: Femina.hu

Novemberben még csak kósza pletykák keringtek arról, hogy Jessica Biel és Justin Timberlake közt szóba került az eljegyzés, a napokban viszont biztossá vált, hogy a két sztár szorosabbra fűzi a szálakat.

Az N'Sync fiúcsapat egykori frontembere ugyanis a karácsonyi szünetben jegyezte el kedvesét, aki boldogan igent mondott neki.

Vakáción kérte meg

Az eljegyzés hírét a pár barátaitól tudta meg a US Weekly.

A bennfentes ismerősök elárulták, a színésznő és szerelme már jó ideje beszélgettek arról, hogy meg kellene tenniük a következő lépést kapcsolatukban, de erre csak most került sor.

Az énekesből lett színész és divattervező Wyomingban, téli üdülésük alatt érezte úgy, hogy itt a megfelelő alkalom a lánykérésre.

A 29 éves Jessica boldogan mondott igent 30 éves kedvesének, de a rossz nyelvek szerint a szituáció már csak azért sem lepte őt meg igazán, mert elsősorban ő ragaszkodott a lánykéréshez.

Fűvel-fával megcsalta

A csinos híresség döntésével sokan nem értenek egyet, hiszen Justin a hírek szerint nem épp a hűség és a megbízhatóság mintaképe.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai
A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai
A leggyönyörűbb sztáresküvőkKate Middleton - amikor még nem volt hercegnőA legcukibb sztárcsemetékVilmos és Kate esküvőjének legszebb pillanataiHalhatatlan szerelmekSztárok királykékbenVilágsztárok gyerekkori fotóiA legszexisebb sztárok tündöklő zöldbenA hercegi esküvő legtündéribb vendégeiPippa Middleton, a hercegi pár bájos nyoszolyólánya

A két sztár márciusban szakított, nagy valószínűséggel a sármőr félrelépései miatt. A jóképű sztárt ugyanis hírbe hozták többek közt Mila Kunisszal, Scarlett Johanssonnal, Olivia Wilde-dal, de még szexi exével, Cameron Diazzal is.

Justin Timberlake viszont barátai szerint arra jött rá, hogy egyedül mégsem olyan jó, mint hitte, ezért visszaédesgette magához csinos kedvesét. Jessica pedig nagyon boldog, mert imádja, ha az ő tervei szerint alakulnak a dolgok.

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.