kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Jennifer Lopez szűk ruhákban

Jennifer Lopez szűk szoknyába bújtatta formás fenekét! Csoda, hogy szét nem szakadt rajta
Nézd meg!

Alig kapott levegőt a szűk miniben.

Forrás: Femina.hu

Jennifer Lopez híres arról, hogy szereti testre simuló ruhákba bújtatni nőies idomait. Néhány napja a Jimmy Kimmel Live Show előtt fotózták le ebben a szoknyában, ami még rajongói szerint is túlzás volt, az énekesnő úgy festett, mint aki alig kap levegőt. Többször is érte már kritika a sztárt amiatt, hogy képtelen eltalálni a saját méretét, és több számmal kisebb ruhadarabokba próbálja beerőltetni magát. Képes összeállításunkban megnézheted a legszűkebb darabjait!

A fenekén látszik, hogy mennyire feszül rajta a szűk szoknya. Egy számmal nagyobban is ugyanilyen dögösen festene, de nem kínozná magát halálra.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Csak a pántokból tudták, hogy ruhát visel Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a színpadon legutóbb egy pántos, testre simuló ruhát vett fel, ami annyira feszült rajta, mintha csak a bőrére festették volna. Nézd meg a merész fellépőruhát!

3 hozzászólás
Bori23       2016-01-10 15:01
4.
Szerintem neki nagyon jól állnak a nőies, szűk darabok magassarkúval. A merészebb darabokat is el lehet nézni neki, mégis latin vér csörgedez benne. Amúgy a díva cimkéjéhez nem is passzolna a farmer sportcipővel. 
agyas       2016-01-10 05:37
3.
Szerintem csak az irigyeinek szűk,a fehér kimondottan jól áll neki,sokan örülnének ilyen alaknak az meg,hogy van rajta mit fogni így jobban észrevehető,hogy egyem a gömbölyded formáját!!
Vizitorma       2016-01-09 19:43
2.
Nem a szoknya szűk, hanem a valaga nagy.
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.