kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Jennifer Grey csúnya plasztikája

A Dirty Dancing sztárja agyonplasztikáztatta magát! A szemét is alig bírja becsukni

Jennifer Grey már bánja, hogy plasztikáztatott.

Forrás: Femina.hu

A Dirty Dancing - Piszkos tánc című film hazánkban is hatalmas sikernek örvendett, máig ezrek rajonganak Baby és Johnny tiltott szerelméért, amely során - nem csak - a táncparketten egyesülnek. Az 1987-ben bemutatott film után minden nő Jennifer Greyt irigyelte, aki azonban korántsem volt elégedett önmagával. A film után megműttette az orrát, így azonban elveszítette a karakterét, és ezt követően nem is igazán árasztották el a szerepajánlatok. Néhány éve azt nyilatkozta, hogy nagyon megbánta a műtéteket, el kellett volna fogadni önmagát, azonban úgy tűnik, a botoxinjekciókkal máig nem képes leállni. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki ma a színésznő!

Amiket a színésznő hibáknak vélt, valójában csak bájossá és karakteressé tették. Miután megműttette az orrát, csak egy lány lett a sok közül. Mára a sok plasztikától pedig már a szemét is alig bírja becsukni.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Így elbántak a plasztikai sebészek Anjelica Hustonnal

Anjelica Huston fiatalkorában rendkívüli szépség volt, azonban nem bírta feldolgozni, hogy az öregedés jelei megjelentek az arcán, ezért plasztikai sebészek kése alá feküdt. Nézd meg, hogy szétesett az arca a műtétektől!

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.