kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Félmeztelen fotó! Az Odaát sztárja felül semmiben is őrjítően szexi

Félmeztelen fotó! Az Odaát sztárja felül semmiben is őrjítően szexi

Jared Padalecki a sorozatban mutatta meg izmosra gyúrt, tökéletes testét.

Szerző: Kovács Adrienn
Forrás: Femina.hu
2010.11.08.

A 28 éves Jared Padalecki állítólag önszántából, minden különösebb indok nélkül gyúrta ki magát szuperhőssé, mivel egyszerűen csak erősebb és férfiasabb akart lenni.

Ez annyira jól sikerült neki, hogy rögtön le is kapta a pólót az Odaát egyik jelenetében.

Belső késztetésre kezdett gyúrni

A szemfülesek már a Szívek szállodájában kiszúrták maguknak Jaredet, igaz, akkor még csak vékonyka kamaszként csapta a szelet Rory Gilmore-nak.

Azóta színészként és pasiként is beérett - ezt pedig az a 15 kilónyi izom jelzi leginkább, amit magára pakolt az edzőteremben.

A szexis sztár nem is akárkivel, a fekvenyomás kétszeres világbajnokával, Scot Mendelsonnal állt neki a testépítésnek.

Jared a Men’s Health magazinnak elárulta, hogy hónapokig gyötörte magát a 600 kalóriás étrenddel és a napi súlyzózással, ráadásul mindezt merő passzióból.

Démonvadászat után horrorra készül

Nagy kár, hogy a szemet gyönyörködtető végeredményt csak a színész hitvese, a bájos Genevieve Cortese vizsgálhatja meg testközelből.

Napjaink legsármosabb sorozatsztárjai
Napjaink legsármosabb sorozatsztárjai
Íme, kedvenc televíziós sorozataid szerelmespárjaiA kilencvenes évek legkedveltebb sztárjai mostSzexi sorozatsztárok, akikért odavannak a nőkA legszexisebb férfi modellekA legdögösebb sorozatsztárokHűtlen sztárokBruce Willis élete képekbenA SAG Awards legdögösebb sztárjaiSzexi színészek szuperpasi szerepbenRajtuk is fog az idő! Nézd meg minden idők legellenállhatatlanabb szívtipróit

A lengyel származású, texasi születésű színésznek az Odaát című fantasysorozat hozta meg az igazi áttörést, melynek két főszereplőjéért - Padalecki mellett a szőke Jensen Ackles a másik favorit - valóságos hisztéria tombol a lányok körében.

A széria most tart a hatodik évadánál, de ha a nézőkön múlik, a Winchester tesók nyugdíjaskorukig a démonokat fogják öldösni. A jóképű Jared azonban nem akar leragadni a tévésorozatoknál, ezért már most szerepet vállalt az 1988-as klasszikus horror, a Gyerekjáték jövő évi 3D-s, mozis feldolgozásában.

Még nincs hozzászólás

Elizabeth Short halála

Elizabeth Short, avagy a Fekete Dália tragikusan korán hunyt el.
Világsztár

Ernie Reyes Jr. kórházba került veseátültetés

Ernie Reyes Jr. állapota válságos, családja attól fél, el fogják veszíteni.
Világsztár
Külföldi sztárok, akik vállalják másságukat

Külföldön számos szupersztár vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik, elég csak Elton Johnra, George Michaelre vagy éppen Freddie Mercuryra gondolnunk. Persze nem mindenki ismeri el másságát.

Dátum: 2010. augusztus 24.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.