kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

James Dean szexbotrányai

Döbbenetes titok derült ki a színészlegendáról! Szexbotrányait nem sikerült eltussolnia

James Dean életrajzi könyvéből minden kiderül.

Forrás: Femina.hu

James Dean szexuális hovatartozását többször is megkérdőjelezték az évek során, új életrajzi könyve azonban választ adhat erre a kérdésre. A James Dean: A holnap sosem jön el című kiadványban döbbenetes dolgok derültek ki a színészlegendásról, többek közt az is, hogy egy másik szexszimbólummal állt szadomazochisztikus kapcsolatban, méghozzá a sármos Marlon Brandóval. Egyfajta eldurvult macska-egér játékot játszott a két színész egymással, ahol természetesen mindig a fiatal szépfiú, James Dean húzta a rövidebbet - olyannyira, hogy Marlon Brando sokszor a cigarettáját is a sztár kezén nyomta el. Képes összeállításunkban megtudhatod, milyen szexbotrányokat próbáltak eltussolni az ismert színészek!

Az életrajzi könyv írója azt állítja, hogy James Dean fülig belehabarodott A vágy villamosa sztárjába. Amikor megismerkedtek, Dean bevallotta, hogy hatalmas rajongója a sztárnak, aki viszonzásul azonnal szájon csókolta őt.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Heidi Klum szexjátéka

Heidi Klum igen merész fotót töltött fel magáról az Instagram-oldalára. "Aucs" - csak ennyit kommentált a színésznő a kép alá, amin igen kurta farmerszoknyáját felhúzva pózol, fenekéhez pedig valaki egy fakanalat tart, amin a "huncut kanál" felirat áll. Nézd meg a fotót!

A brit uralkodói család női tagjai dióhéjban

Katalin és Vilmos gyermeke újabb trónörököst jelent a királyi udvarban, lássuk, kik voltak az elődök.

Még nincs hozzászólás

Hugh Grant részeg vallomás

Először vallott a színész élete legnagyobb botrányáról.
Világsztár
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.