kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Alig lehet ráismerni! Drasztikus változáson esett át a nők bálványa

Alig lehet ráismerni! Drasztikus változáson esett át a nők bálványa

Jake Gyllenhaal sokkolta rajongóit, legújabb szerepe kedvéért ugyanis tarkopaszra borotváltatta a fejét.

Forrás: Femina.hu

A jóképű színész, Jake Gyllenhaal - mint látszik - nem ragaszkodik szívtipró külsejéhez és tökéletes frizurájához, ha kell, szempillantás alatt átváltozik.

Perzsia izmos hercegeként
A Forráskód premierjén
Tar kopasz zsaruként

A 30 éves sármőr egyébként nem először vadította meg rajongóit sokkoló átalakulással. Volt már lenyírt hajú katona, tetovált rosszfiú, bajuszos cowboy és izomtól duzzadó perzsa herceg is.

Korábban is volt már kopasz

Ez utóbbi karakter, a Perzsia hercege főszerepére például Gyllenhaal vállig érő hajzuhatagot növesztett, a Bőrnyakúakban katonásra nyírt frizurát viselt, most pedig a másik végletet is kipróbálta: tarkopaszra nyíratta a fejét.

Mindezt egy készülő thriller, az End of Watch kedvéért tette, melyben a sztár egy kőkemény zsarut fog alakítani, aki társával együtt - akit a filmben Michael Pena játszik - nem várt helyzetben találja magát.

A kétszemélyes történetben Gyllenhaal remélhetőleg újonnan felfedezett akcióhős-adottságait és érzékenyebb, drámai oldalát is megvillanthatja.

Randizásra is jut ideje

A pörgős, akcióban is bővelkedő drámát egyébként a zsarufilmek elismert guruja, David Ayer rendező dirigálja majd, akinek olyan filmek kötődnek a nevéhez, mint a S.W.A.T. - Különleges kommandó vagy Az utca királyai.

A színész munkatempójára és energiájára valóban nem lehet panasz, hiszen legutóbbi három mozija szinte egymás sarkát taposta. Ezek után rejtély, hogy Hollywood legszexisebb agglegényének hogyan jut ideje még a randizásra is, de úgy tűnik, jut.

Világsztárok és rokonaik
Világsztárok és rokonaik
17 színésznő, 34 gyönyörű ruha az Oscar-gálákrólA 2014-es Oscar-gála legdögösebb sztárjaiSztárok bikiniben 2015 nyaránA legismertebb sztárok bikinibenPlasztika okosan és butánA 2011-es Oscar-gála legdögösebb sztárjaiAz Oscar-gálák legszebb estélyi ruháiA Met-gála legemlékezetesebb ruháiSztárpárok, akik titkos esküvőn mondták ki a boldogító igentSztárok bikiniben

Igaz, Jake a jelek szerint óvatosabb lett, ami nem is csoda, hiszen a tinisztár Taylor Swifttel való röhejes románcából például kifejezetten rosszul jött ki. Azóta is összeboronálják őt boldog-boldogtalannal, pedig a filmes családba született szívtipró, saját bevallása szerint, már túllépett a flörtölésen, inkább családra vágyik.

 

A fenti fotók egyébként még csak kampányfotók, nem a készülő moziból származó jelenetek, hiszen az End of Watch forgatása csak július 6-án kezdődik. Persze addig sem maradnak a rajongók néznivaló nélkül, hiszen a szexi színész korábbi filmje, az izgalmas tempójú Forráskód még fut a mozikban.

Még nincs hozzászólás

Jennifer Lopez View husis

Jennifer Lopez alaposan kiborította a másik két sztárvendéget.
Világsztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.