kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Iris Berben 2016

A Guldenburgokban ő volt a gyönyörű Evelyn! Most így néz ki a 65 éves Iris Berben

Így néz ki A Guldenburgok örökségében megismert színésznő.

Forrás: Femina.hu

A Guldenburgok öröksége című NSZK televíziós filmsorozatot 1987 és 1990 között tűzte műsorra a német ZDF, míg Magyarországra az 1990-es évek elején érkezett meg. A történet főhősei az ősi Guldenburg grófi család tagjai, szép kastéllyal, ménessel és minőségi sörfőzdével, akiknek többek között a konkurens Balbeck sörgyárral is fel kell venniük a versenyt.

A sorozatból nem hiányoztak a gyönyörű nők sem, az Evelyn von Guldenburgot - később Evelyn Lauritzent - alakító Iris Berben még ma, 65 évesen is páratlan szépség. A színésznő a mai napig aktív, a ZDF csütörtökön tette közzé, hogy Berbennel megkezdődtek a Familie! - Család - című kétrészes film munkálatai. Nézd meg, mennyit változott Iris Berben a Guldenburgok óta!

2016. március 17-én megkezdődtek a Familie! című kétrészes film forgatási munkálatai. A képen Dror Zahavi rendező, Iris Berben, Jürgen Vogel színész és Oliver Berben producer, a színésznő 44 éves fia látható.

Forrás: obs/ZDF/ZDF/Hans-Joachim Pfeiffer
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 4

Nem is tudtuk, hogy a Dallas Samanthájának ilyen gyönyörű lánya van

Linda Gray 75 évesen is fantasztikusan néz ki. Kevesen tudják, de a színésznőnek van egy gyönyörű lánya, Kehly Sloane, aki a sorozatban is játszott.

Katalin hercegnő és az ifjú trónörökös

Katalin hercegnő 2013. július 22-én életet adott első gyermekének, George Alexander Louis-nak. A nagy pillanatot a sajtó élénk figyelemmel várta. Várandóssága alatt a kismama ruhatára is nagyon érdekelte az embereket.

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.