kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Huszonéves sztárok csúnya plasztikái

Csak 29 éves, de már eltorzult a színésznő arca a plasztikától! Egy guminőre hasonlít

Naya Rivera és más sztárok, akik huszonévesen plasztikáztattak.

Forrás: Femina.hu

A Glee sorozat 29 éves sztárja, Naya Rivera néhány hónapja lett édesanya. Miután kisfia, Josey megszületett, az egész sajtót bejárták a képek, hogy a híresség alig pár héttel a szülés után máris kockás hassal hódított, azonban nem ez volt a legszembetűnőbb a külsejét illetően. A tegnap este tartott Vanity Fair-partin már le sem tagadhatta, hogy plasztikáztatott, merev arca és hatalmas mellei miatt a kritikusok szerint úgy nézett ki, mint egy guminő. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a huszonéves színésznőket, akiknek szintén hiba volt kés alá feküdniük!

A sorozathoz készült promóciós fotón látszik a legjobban a változás: a színésznő bájos vonásait ilyen rideggé tették a szépészeti beavatkozások.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 4

Elrontott sztárplasztika

A Prizzik becsülete és az Addams Family sztárjának szépsége már a múlté, eldeformálódott arcával Anjelica Huston sokkal inkább hasonlít a Star Wars Jabbájára, mint egykori önmagára. Nézd meg a többi elrontott plasztikát is!

Elrontott sztárplasztikák
Elrontott sztárplasztikák
Sztárok plasztika előtt és utánPlasztika okosan és butánSztárok plasztika előtt és utánA Golden Globe-gálák legszebb ruháiHalhatatlan szerelmekAz eddigi legcsúnyább Golden Globe-ruhákA legismertebb sztárok bikinibenFelismerhetetlen sztárokSztárok, akiket mintha kicseréltek volnaA 2013-as Oscar-gála legdögösebb sztárjai

Még nincs hozzászólás

Tara Reid adásban kiakadt

A reggeli műsorban borult ki az Amerikai pite egykori sztárja.
Világsztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.