kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Holland Taylor Sarah Paulson kapcsolata

32 év van köztük, mégis imádják egymást! A színésznő először mesélt új kapcsolatáról

Holland Taylor odavan jóval fiatalabb párjáért.

Forrás: Femina.hu

Decemberben jelentette be a Két pasi - meg egy kicsi sztárja, Holland Taylor, hogy romantikus viszonyban áll az Amerikai Horror Story színésznőjével, Sarah Paulsonnal. A két színésznő tavaly, egy díjátadó gálán ismerkedett össze, és azonnal egymásba szerettek. Sarah Paulson ezt nyilatkozta a kapcsolatukról a New York Timesnak:

- Elmondhatom, hogy nagyon szeretjük egymást. Amikor megismertem, az első gondolatom az volt, hogy ő a leggyönyörűbb nő, akit valaha láttam. Sokan elítélik a kapcsolatunkat - nem azért, mert egy másik nőt szeretek, hanem a korkülönbség miatt. De van ebben valami különleges, egy idősebb ember mellett megtanulod értékelni az együtt töltött időt - árulta el a sztár.

Képes összeállításunkban megnézheted a többi színésznőt is, akik nyíltan felvállalták a másságukat! Néhányuk lehet, hogy meglep!

A két színésznő között 32 év korkülönbség van, mégis odavannak egymásért. A Két pasi - meg egy kicsi Evelyn Harperjét alakító színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy Sarah Paulsonban megtalálta élete szerelmét.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 4

Sztárok, akik felvállalták a másságukat

Az Így jártam anyátokkal csajozógépét alakító Neil Patrick Harris 2009-ben egy interjúban árulta el, 2004 óta egy férfival él boldog párkapcsolatban. Nézd meg a bevallottan homoszexuális sztárokat, akik bátorságukkal mutattak példát másoknak!

Külföldi sztárok, akik vállalják másságukat

Külföldön számos szupersztár vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik, elég csak Elton Johnra, George Michaelre vagy éppen Freddie Mercuryra gondolnunk. Persze nem mindenki ismeri el másságát.

4 hozzászólás
lovopapa       2016-07-12 07:04
5.
Hol van itt gyönyörű nő ? Két botsáska melegszik egymás mellett !
foltos       2016-06-29 09:31
4.
Miért nem természetes? Az állatvilágban is előfordul, nem is ritka,de ők toleránsak. Ha ez nem természetes, akkor nem tudom mi az.
Bori23       2016-03-04 19:35
3.
Tényleg mindkettő nő gyönyörű, de a kapcsolatuk akkor is természetellenes. Nem szeretem, hogy ráerőltetik az emberre, hogy fogadja el a nem természetes dolgokat, különben mindjárt rásütik, hogy intoleráns. Szerintem régebben is voltak ilyen és ehhez ... tovább »

Sarah Paulson és Holland Taylor jótékonysági gála

Egy jótékonysági gálán tündökölt Holland Taylor és kedvese.
Világsztár
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.