kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Holland Taylor Sarah Paulson kapcsolata

32 év van köztük, mégis imádják egymást! A színésznő először mesélt új kapcsolatáról

Holland Taylor odavan jóval fiatalabb párjáért.

Forrás: Femina.hu

Decemberben jelentette be a Két pasi - meg egy kicsi sztárja, Holland Taylor, hogy romantikus viszonyban áll az Amerikai Horror Story színésznőjével, Sarah Paulsonnal. A két színésznő tavaly, egy díjátadó gálán ismerkedett össze, és azonnal egymásba szerettek. Sarah Paulson ezt nyilatkozta a kapcsolatukról a New York Timesnak:

- Elmondhatom, hogy nagyon szeretjük egymást. Amikor megismertem, az első gondolatom az volt, hogy ő a leggyönyörűbb nő, akit valaha láttam. Sokan elítélik a kapcsolatunkat - nem azért, mert egy másik nőt szeretek, hanem a korkülönbség miatt. De van ebben valami különleges, egy idősebb ember mellett megtanulod értékelni az együtt töltött időt - árulta el a sztár.

Képes összeállításunkban megnézheted a többi színésznőt is, akik nyíltan felvállalták a másságukat! Néhányuk lehet, hogy meglep!

A két színésznő között 32 év korkülönbség van, mégis odavannak egymásért. A Két pasi - meg egy kicsi Evelyn Harperjét alakító színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy Sarah Paulsonban megtalálta élete szerelmét.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 4

Sztárok, akik felvállalták a másságukat

Az Így jártam anyátokkal csajozógépét alakító Neil Patrick Harris 2009-ben egy interjúban árulta el, 2004 óta egy férfival él boldog párkapcsolatban. Nézd meg a bevallottan homoszexuális sztárokat, akik bátorságukkal mutattak példát másoknak!

5 hozzászólás
Bubus53       2016-08-22 16:33
6.
Aha, természetes az állatvilágban!? De akkor mi különböztet meg minket tőlük, az, hogy halmozzuk az élvezeteket, a felesleges dolgokat ráadásul, és tudunk beszélni, de minek? Hogy annyi rondaságot ki tudjunk köpni a szánkon, mert ma már ez megy. De a... tovább »
válasz a 4. kommentre (foltos - 06-29)
lovopapa       2016-07-12 07:04
5.
Hol van itt gyönyörű nő ? Két botsáska melegszik egymás mellett !
foltos       2016-06-29 09:31
4.
Miért nem természetes? Az állatvilágban is előfordul, nem is ritka,de ők toleránsak. Ha ez nem természetes, akkor nem tudom mi az.

Sarah Paulson és Holland Taylor jótékonysági gála

Egy jótékonysági gálán tündökölt Holland Taylor és kedvese.
Világsztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.