kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Szex hármasban (+18!)

Szex hármasban (+18!)
Videókkal!

Van, aki csak álmodik róla. Van, aki meg is teszi - legalábbis a moziban. Íme, a filmipar legszexisebb édeshármas jelenetei.

Forrás: Femina.hu

Ötven évvel ezelőtt még arról álmodoztak a férfiak, hogy milyen jó lenne megdönteni a kor egy-egy bombasztikus színésznőjét.

Később az anális szex lett álmaik netovábbja, manapság viszont egyesek nem röstellnék megosztani ágyukat egy harmadik személlyel, hogy felpörgessék szexuális életüket. Minden bizonnyal erre a vágyra csak rásegítenek az egyre szabadelvűbb mozifilmek.

Ahol időről időre felbukkannak a két férfi + egy nő, vagy éppen két nő + egy férfi felállásban forgatott forró jelenetek, melyek nézőcsalogató és ezáltal bevételnövelő hatása sem mellékes. Nézzük, az utóbbi években milyen mozik korbácsolták egekig a nézők vágyait.

Wild Things 2 - Vad vágyak 2.

Ahogy az hollywoodi berkekben lenni szokott, a 2004-es film tulajdonképpen egy 1998-ban készült alkotás, a Vad vágyak lazán értelmezett folytatása, vagyis igazából a címen kívül nem sok közös van a két moziban, hacsak az nem, hogy mindkettő az erotikára építve próbálta eladni kicsit túlbonyolított tartalmát. Ám míg az eredetihez meg tudtak győzni A-kategóriás színészeket - például Kevin Bacon és Matt Dillon -, a női oldalra pedig kevésbé tehetséges, ám népszerű sztárokat.

Mint az akkoriban a Sikoly-horrorok révén ismert Neve Campbell, illetve a Csillagközi invázióval befutott Denise Richards, addig az újabb változatok már híján vannak mindenféle húzónévnek. Mit tehet hát ilyenkor a dörzsölt rendező: természetesen, amennyire csak tudja, telepakolja filmjét buja jelenetekkel, hiszen ha másért nem, egy kiadós mozis szexért mindenképpen beülnek az emberek a vetítőterembe.


A sablonos és kiszámítható mindenki-átver-mindenkit történet így mellékessé sorvad, a lényeg úgyis a csinos pofik, a csábos testek és érzéki összegabalyodások minél láttatóbb és sűrűbb ábrázolásában van.

Threesome - Édeshármas

Igazi filmklasszikus a hármas felállásról, amely egyértelműen rávilágít arra a sokszor figyelmen kívül hagyott momentumra, hogy a többes szex legalább annyi bonyodalommal járhat, mint amennyi élvezet származik belőle. Az 1994-es mozi tulajdonképpen három egyetemista keserédes történetét tárja a nézők elé, akik egy tévedés következtében – az Alex nevet hímneműnek vélte a számítógép – egy kollégiumi szobában kötnek ki.

Mindenki mindenkivel

Ahogy az várható, a huszonéves fiatalokban előbb-utóbb olyannyira zubognak a hormonok, hogy barátság ide vagy oda, egymásnak esnek az összes létező felállásban. A szexuális viszonyokat boncolgató romantikus film három, akkortájt népszerű színész közreműködésével készült:

Lara Flynn Boyle-t legutóbb a Men In Black 2-ben, valamint a Vakok földjén című drámában láthattuk; Stephen Baldwin, aki Málna-díjat is kapott a Flintstone2-béli Béni alakításáért, azóta inkább C-kategóriás filmekben fut; Josh Charles pedig többnyire színházban mutatja meg színészi képességeit.


- Igen, valóban engem lehet látni Lara Flynn Boyle-lal és Stephen Baldwinnal az ágyban. Persze leforgatni azt a bizonyos hármas szexjelenetet rendkívül kényelmetlen volt. Tudják, már az is kínos, amikor az ember egy nővel szeretkezik a vásznon, ha pedig még egy szereplőt közéjük dobnak, az kimondottan zavaró. Még szerencse, hogy mindhármunknak jó a humorérzéke, így oldottuk egy kicsit a feszült hangulatot – mesélte a Holt költők társaságával befutott sztár az Édeshármas kapcsán.

8mm 2.

Nos, igen, erről a filmről sok jót nem igazán lehet mondani. A rutinos mozilátogatóban először is az a kérdés vetődik fel, vajon mi szükség volt egyáltalán a 8mm című mozi folytatására, amikor az eredeti sem sikerült túl jól.

Nicolas Cage és Joaquin Phoenix szerepeltetésén kívül ugyanis semmi pozitívumot nem tud felmutatni a borongós helyszínekben bővelkedő és nem mellesleg dramaturgiai hibáktól hemzsegő 1999-es alkotás, mely Joel Schumacher rosszul sikerült filmjeinek sorát bővíti.

Érdekes módon a rendező nevéhez egyaránt fűződnek kasszasikerek, mint az Oscar-esélyes Egyenesen át vagy a Cannes-i Fesztiválon Arany Pálmára jelölt Összeomlás, illetve bukások, elég csak a Málna-díjas Batman és Robinra és a Rossz társaság című thrillerre gondolni.


Nos, a 8mm kudarca után mégis volt mersze egy másik rendezőnek ehhez a címhez nyúlnia, bár, mint korábban a Vad vágyaknál, itt sem volt sok köze a folytatásnak az első filmhez, a lényeg megint csak az erotikus jelenetek és pucér testek halmozásában rejlett.

Görög név, magyar virtus

Ami azonban mégis kiemeli eme alkotást a pocsék folytatások hosszú sorából, az a magyar vonatkozás: nem pusztán az hozza közelebb a 2005-ös mozit a hazai nézőkhöz, hogy a budapesti pornó- és szexipar berkeiben játszódik, hanem, hogy a rajongók Görög Zita fenséges idomaiban gyönyörködhettek a filmkockákon.

A magát többféle műfajban kipróbáló, jelenleg anyai főszerepben domborító modell-médiasztár igencsak szégyentelenül mutogatta bájait a kamerának, és - amint a mellékelt videó is tanúsítja - testközelből élvezte a főszereplő pár buja kényeztetését.

Külföldi szupersztárok fényűző otthonai

Fényűzés és luxus, ez jellemzi a külföldi hírességek otthonait. Videónkból megtudhatod, milyen falak között tölti hétköznapjait Jennifer Lopez, George Clooney és John Travolta.

Még nincs hozzászólás

Szexjelenetek meglepő titkai

Hiába a remek pasik, szexjelenetet forgatni nem könnyű. Hogy mire gondolnak közben a színésznők? Eláruljuk!
Világsztár

A sztárvilág szexlegendái - 5 férfi, 16 ezer nő!

A sztárok sosem haboztak kihasználni hírnevüket, ha lehetőségük adódik rá: a legnagyobb nőfalók ezrekben mérik hódításaikat!
Világsztár
Magyar sztárok és kedvenc cipőik

Szexi és nőies magas sarkú vagy sportos és kényelmes lapos talpú? Mit gondolnak sztárjaink, ha lábbeliről van szó? Pintácsi Viktória, Molnár Andrea és Komonyi Zsuzsa elárulta a Feminának, milyen cipőt hordanak szívesen.

Dátum: 2010. szeptember 10.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.