kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Garry Shandling meghalt

Szívrohamot kapott otthonában a műsorvezető! A kórházban már nem tudták megmenteni

Meghalt Garry Shandling.

Forrás: Femina.hu

Otthonában váratlanul elhunyt Garry Shandling, a Vasember 2 sztárja, komikus, műsorvezető, aki leginkább az 1986-ban indult It's Garry Shandling's Show és az HBO-n először 1992-ben jelentkező The Larry Sanders Show című műsorai révén vált ismerté. Az előbbi négy, az utóbbi 18 Emmy-jelölést kapott.

A 66 éves sztár szívrohamot kapott, és hiába hívták a 911-et, majd szállították rohammentővel a kórházba, az életét már nem tudták megmenteni. Kollégáit, így például Amy Schumert vagy Jimmy Kimmelt is megrendítette a halála, hiszen tudomásuk szerint nem szenvedett semmilyen betegségben.

Garry Shandlinget műsorvezetőként 19-szer jelölték Emmy-díjra, kétszer Golden Globe-ra. Grammy-díjkiosztót négyszer, Emmyt háromszor vezetett. Jellegzetes humorát a Dr. Dolittle, a Zoolander vagy a Vasember 2 című filmekben is megmutatta. Utoljára az Amerika Kapitány: A tél katonája című mozifilmben szerepelt.

Világsztárok, akik 2015-ben hunytak el
Világsztárok, akik 2015-ben hunytak el
Az Oscar-gálák legmerészebb estélyi ruháiAz eddigi legcsúnyább Oscar-ruhákAz Oscar-gálák legszebb estélyi ruháiA 2016-os Golden Globe-gála legmerészebb ruháiA 2016-os Golden Globe-gála legszebbjeiA Golden Globe-gálák legszebb ruháiAz eddigi legcsúnyább Golden Globe-ruhákCuki fotókon György herceg és Charlotte hercegnőSztárok bikiniben 2015 nyaránCannes 2015: a legszebb sztárok a vörös szőnyegről

Még nincs hozzászólás

Garry Shandling temetés

Garry Shandling temetése kérésének megfelelően zajlik le.
Világsztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.