kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Garry Shandling meghalt

Szívrohamot kapott otthonában a műsorvezető! A kórházban már nem tudták megmenteni

Meghalt Garry Shandling.

Forrás: Femina.hu

Otthonában váratlanul elhunyt Garry Shandling, a Vasember 2 sztárja, komikus, műsorvezető, aki leginkább az 1986-ban indult It's Garry Shandling's Show és az HBO-n először 1992-ben jelentkező The Larry Sanders Show című műsorai révén vált ismerté. Az előbbi négy, az utóbbi 18 Emmy-jelölést kapott.

A 66 éves sztár szívrohamot kapott, és hiába hívták a 911-et, majd szállították rohammentővel a kórházba, az életét már nem tudták megmenteni. Kollégáit, így például Amy Schumert vagy Jimmy Kimmelt is megrendítette a halála, hiszen tudomásuk szerint nem szenvedett semmilyen betegségben.

Garry Shandlinget műsorvezetőként 19-szer jelölték Emmy-díjra, kétszer Golden Globe-ra. Grammy-díjkiosztót négyszer, Emmyt háromszor vezetett. Jellegzetes humorát a Dr. Dolittle, a Zoolander vagy a Vasember 2 című filmekben is megmutatta. Utoljára az Amerika Kapitány: A tél katonája című mozifilmben szerepelt.

Világsztárok, akik 2015-ben hunytak el
Világsztárok, akik 2015-ben hunytak el
Az Oscar-gálák legmerészebb estélyi ruháiAz eddigi legcsúnyább Oscar-ruhákAz Oscar-gálák legszebb estélyi ruháiA 2016-os Golden Globe-gála legmerészebb ruháiA 2016-os Golden Globe-gála legszebbjeiA Golden Globe-gálák legszebb ruháiAz eddigi legcsúnyább Golden Globe-ruhákCuki fotókon György herceg és Charlotte hercegnőSztárok bikiniben 2015 nyaránCannes 2015: a legszebb sztárok a vörös szőnyegről

Még nincs hozzászólás

Garry Shandling temetés

Garry Shandling temetése kérésének megfelelően zajlik le.
Világsztár
Az RTL Klub Liptai Claudiája

Teszári Nóra is egy vörös hajú, feltűnő jelenség, mint amilyen Liptai Claudia volt - vele ellentétben a 8:08 - Minden reggel műsorvezetője nem enged a frizuráján változtatni. Azt is elárulta, mi a legnehezebb a reggeli készülődés során.

Dátum: 2013. szeptember 12.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.