kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Fotók! 4 káprázatosan szexi magyar sztármami 40 fölött

Fotók! 4 káprázatosan szexi magyar sztármami 40 fölött

Nem csak a tengerentúli sztármamik irigylésre méltók, hazai kedvenceink között is akad jó pár bombázó anyuka!

Forrás: Femina.hu

A külföldi színésznők, akik két-három gyerek után is mindig csinosan, boldogan és kiegyensúlyozottan jelennek meg, a külső szemlélőnek olyanok, mintha mesebeli csodalények lennének. A gyönyörű Monica Bellucci, a kislányos Julia Roberts vagy az egyre vonzóbb Brooke Shields negyvenen felül is ragyog, anyaként és színésznőként is helytáll.

A legszexibb sztármamik
A legszexibb sztármamik
A legdögösebb magyar sztármamikSandra Bullock, a bájosan szexi szomszédlány Mit vigyél magaddal a kórházba?14 termékenységnövelő tippEzeket edd az egészséges babáért15 enyhítő tipp a kellemetlen terhességi tünetekreTiltott ételek listája kismamáknak15 mellápoló tipp kismamáknak10 szexi fehérnemű kismamáknakA legismertebb sztárok bikiniben

A legszimpatikusabb tulajdonságuk mégis az, hogy nyíltan felvállalják testük változását, az ezzel járó problémákat vagy az öregedéshez való viszonyukat. Természetes, hogy lépten-nyomon példálózunk velük, bámuljuk szépségüket és energiájukat, mellyel képesek egyensúlyt teremteni a karrier és az anyaság között.

De nem kell olyan messzire menni, ha körülnézünk a haza színésznők és előadók között, ugyanilyen gyönyörű és energikus anyukákat találunk. A most következő szépséges magyar sztármamik - bár már a negyedik ikszet is maguk mögött hagyták - fáradhatatlanok a munkában, és aktív anyukák, bombaformájukat pedig a húszévesek is megirigyelhetnék!

Détár Enikő

A szexi vörös színésznő örökké pörög, színházban játszik, műsort vezet az RTL-en, szinkronizál, mindemellett háziasszony és kétgyermekes anya. Szerencsére az otthoni teendőkből férje, Rékasi Károly is kiveszi a részét. Détár Enikő színész-műsorvezető nem tagadja, néha lelkiismeret-furdalás gyötri, ha a feszes munkatempó miatt háttérbe kell szorítania a családi ügyeket, de a gyerekek - az egyetemista Gigi és a kisiskolás Zsebi - már megszokták ezt az életformát.

Détár Enikő férjével és fiukkal, Zsebivel (Képek:www.rtlklub.sajtoklub.tv)

A 45 éves művésznő irigylésre méltó külsejét és vitalitását bevallása szerint nem az állandó önsanyargatásnak, hanem a tudatos életmódnak és az odafigyelésnek köszönheti.

Sose tagadta, hogy negyvenen felül a csinos alaknak bizony már ára van. Détár Enikő sokat ad a megjelenésére, tánccal és tornával tartja magát kondiban, de a fiatalító kozmetikai kezeléseket, sőt, a sebészeti beavatkozásokat sem utasítja el. Családi körben lazán, smink nélkül érzi jól magát, de vallja, hogy a fellépéseken kötelessége a legszebb arcát és legjobb formáját mutatni. Színésznőként mostanában egy izgalmas szerepben, a Jelenetek egy házasságból című darabban láthatjuk állandó társulatában, a Madách-ban.

Kerekes Éva

A 43 éves kaposvári színésznőt a színházba járóknak nem kell bemutatni, az Örkény Színház dívájaként nyolc futó darabban is játszik - többek között a Jógyerekek képeskönyvében vagy a Macskajátékban - elképzelni sem lehet, hogyan bírja a tempót.

Kerekes Éva színésznő a színfalak mögött is elsöprő energiájú, kedves, életvidám jelenség, a színpadon viszont igazi ezerarcú nő: a szexis vamptól a szeleburdi csitriig mindent el tud játszani. 

Kerekes Éva két arca: a bájos mesehős és a hiú díva (Képek: www.europress.hu, szinhazajanlo.hu)

1996-ig a Radnóti Színház társulatához tartozott, azóta viszont szabadúszó művész. Hosszabb kihagyás után, 2001-ben tért vissza a színpadra, addig gyermekeinek szentelte magát. A mai napig nem bánja a hosszú szünetet, mivel a gyermekvállalást egy nagyon várt és boldog időszakként élte meg. A színpadi szerepek mellett komoly filmes múltat tudhat maga mögött, sőt, épp egyedi karizmáját és fiatalos energiáját bizonyítja, hogy a fiatal filmrendezők is rendre megtalálják. Forgatott már Török Ferenccel és Gigor Attilával - Szezon, A nyomozó -, legutóbb pedig Vranik Roland hívta utópisztikus új filmjébe, az Adásba. A szexis sztármami férjével, Silló Istvánnal két iskolás gyermeket nevel.

Keleti Andrea

A csinos versenytáncos tízszeres magyar bajnokként és a Szombat esti láznak köszönhetően lett a tánc nagykövetasszonya. Évekig táncolt profiként, jóképű férjével, a nála tíz évvel fiatalabb Kovács Zoltánnal is a parketten szerettek egymásba. Kapcsolatuk alapja a feltétlen bizalom, de a dögös sztármami amúgy se féltékeny típus. A szimpatikus pár két gyermeket nevel, a kilenc éves Vikit és a négy éves Mátét. Keleti Andrea kislánya születésekor, 2001-ben hagyott fel a versenytánccal, azóta tánciskolát vezet, ahol gyerekeket tanít.

Keleti Andrea még smink nélkül, a dzsungel közepén is jól nézett ki (Képek: www.rtlklub.sajtoklub.tv)

Alakját tánccal és egészséges életmóddal tartja formában, de a közös családi időtöltésben is nagy szerepet kap a testmozgás. A természet közelsége miatt költöztek Nagykovácsiba, ahol gyakran kirándulnak, bicikliznek együtt, nagylánya lovagolni is tanul. A 41 éves sztármami tele van energiával, nem véletlen, hogy a fittséget és egészséget célzó termékek - mint a nemrég piacra dobott lábkímélő cipők - kampányához, reklámjához is gyakran felkérik. A szimpatikus táncos anyuka sokoldalúságát már műsorvezetőként és valóságshow-versenyzőként is bizonyította.

Kováts Adél

A még mindig kislányosan bájos Kováts Adélt a mai napig az egyik legszebb magyar színésznőnek tartják, sokáig küzdött is a beskatulyázás ellen, hogy igaz, komoly szerepet kapjon. Nem is hisz a külső erőkben, csak a belülről jövő késztetésben, a női kreativitásban és akaraterőben. Nem csak művészként, de anyaként is szüksége volt minden erejére, hiszen a gyönyörű sztármamit kislánya váratlanul jött, súlyos betegsége igazán embert próbáló évek elé állította. A ma már egészséges, kisiskolás Laura kicsiként hét hónapot töltött kórházban, és öt műtéten esett át.

Kováts Adél kislányával, Laurával (Forrás: www.origo.hu, europress.hu)

A 47 éves, filigrán színésznő nem csak anyaként, színésznőként is rengeteget vállal fel, négy futó darabban játszik párhuzamosan, miközben már az Utazás az éjszakába című O'Neill-darab bemutatójára készül a Tivoliban. Kovács Adélt immár öt éve heti rendszerességgel a képernyőn is láthatjuk az Életképek című sorozat Katinkájaként, de a legújabb Mészáros Márta-filmben, a most futó Utolsó jelentés Annáról című moziban is feltűnik.

Művészi teljesítményét tavaly Kossuth-díjjal ismerték el. A sokoldalú színésznő - akárcsak fent említett társai - igazi modern nőideál, mivel minden téren irigylésre méltó energiákat tud mozgósítani.

Még nincs hozzászólás

Az 5 legszexisebb szőke sztármami - smink nélkül!

Alapozó és festék nélkül olykor még a legcsillogóbb színésznők is csak megfáradt, rohanó anyukák egy szürke hétköznapon.
Világsztár

5 őrülten vonzó magyar sztármami 50 fölött

Hazánkban is vannak bombázó anyukák, akik ötvenen túl hódítanak korukat meghazudtoló alakjukkal és friss lendületükkel.
Hazai sztár
Külföldi sztárok, akik vállalják másságukat

Külföldön számos szupersztár vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik, elég csak Elton Johnra, George Michaelre vagy éppen Freddie Mercuryra gondolnunk. Persze nem mindenki ismeri el másságát.

Dátum: 2010. augusztus 24.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.