kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Forgatáson összejöttek, elváltak

Csúnya válással végződött a szexbomba színésznő és kollégája házassága
Képek

Színészek, akik a forgatáson összejöttek, de mára elváltak.

Forrás: Femina.hu

Nem ritka, hogy a színészek szerelembe esnek egymással egy-egy forgatáson. Sokan közülük össze is házasodnak, gyermekeik lesznek, de előfordulhat, hogy a románc válással végződik.

Amikor Kim Basinger, a '80-as és '90-es évek bombázó színésznője összejött az ügyeletes szépfiúval, Alec Baldwinnal, sokan nem győztek ámuldozni, milyen szép álompár született. Hát még, amikor összeházasodtak, és világra jött a kislányuk! Senki sem gondolta volna, hogy a házasság csúnya válással, gyermekelhelyezései perrel és sok-sok lelki sebbel végződik majd.

Nézd meg azokat az ismert színészeket, akik esetében már talán el is felejtettük, hogy összejöttek egy forgatáson, és összeházasodtak, hiszen már nincsenek együtt!

Kim Basinger és Alec Baldwin a Fogd a nőt, és fuss! forgatásán habarodtak egymásba. Hároméves együtt járás után 1993-ban összeházasodtak. Lányuk, Ireland két évvel később jött világra.  A házasság zátonyra futott a színész állítólagos alkoholizmusa és a színésznő depressziója miatt, de sokak szerint az is hozzájárult, hogy Basinger 1998-ban Oscart kapott, míg Baldwin szekere nem futott ennyire. 2002-ben elváltak.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 4

Emlékszel a Marslakó a mostohám vörös hajú kamaszlányára?

Képes összeállításunkban megnézheted, mi lett a film többi szereplőjével, és mennyit változtak az évek során!

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.