kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

A Flashdance sztárja ma

Emlékszel a Flashdance bombázójára? Most így néz ki az 52 éves színésznő

Jennifer Beals még mindig nagyon jól tartja magát.

Forrás: Femina.hu

A Flashdance a '80-as évek egyik legnépszerűbb romantikus filmje volt - Alex, a gyönyörű hegesztőlány történetét mesélte el, akinek minden vágya az volt, hogy egyszer profi táncos legyen belőle. A film főszereplőnője, Jennifer Beals ma már korántsem az a 18 éves naiva, idén ünnepelte az 52. születésnapját. A színésznő jelenleg is aktív, habár a filmektől inkább a sorozatokhoz pártolt át. Szerepelt például a hazánkban is népszerű Castle, Hazudj, ha tudsz! és Esküdt ellenségek című sorozatokban is. Nézd meg a színésznő friss fotóit!

Alig változott a színésznő, pedig 30 év eltelt a film forgatása óta. Ránctalan arcát valószínűleg a botoxinjekcióknak köszönheti, de állítása szerint nem plasztikáztatott.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

A Dirty Dancing sztárja agyonplasztikáztatta magát

A Dirty Dancing - Piszkos tánc után minden nő Jennifer Greyt irigyelte, aki azonban korántsem volt elégedett önmagával. A film után megműttette az orrát, és a botoxinjekciókkal máig nem képes leállni. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki ma a színésznő!

Katalin hercegnő és az ifjú trónörökös

Katalin hercegnő 2013. július 22-én életet adott első gyermekének, George Alexander Louis-nak. A nagy pillanatot a sajtó élénk figyelemmel várta. Várandóssága alatt a kismama ruhatára is nagyon érdekelte az embereket.

Még nincs hozzászólás

Mária hercegné biciklizik

Mária hercegné elvitte a gyerekeket egy biciklis túrára.
Világsztár
Sztárlexikon
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.