kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Képeken az egykori vörös hajú kislányok

Már 51 éves A farm, ahol élünk vörös kislánya! Így néz ki ma Melissa Gilbert
Nézd meg!

Így néznek ki kedvenc vörös hajú kislányaink ma.

Forrás: Femina.hu

A farm, ahol élünk sorozat még 40 év távlatából is akkora népszerűségnek örvend, hogy úgy döntöttek, filmvászonra viszik az Ingalls család történetét. Szinte hihetetlen, hogy a kedvenc kis vöröskénket, Laura Ingallst alakító Melissa Gilbert már 51 éves. A színésznő még mindig fantasztikusan néz ki, legalább 15 évet letagadhatna a korából, nézd meg a fotóit, és a többi filmes vörös kislányét is, akik mára bizony felnőttek!

Melissa Gilbert még mindig elképesztően gyönyörű! A farm, ahol élünk Laurája azóta is sorozatokban játszik, láthattuk a Kés/alatt, a Hetedik mennyország vagy a Babylon 5 című szériában is.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

A Váratlan utazás szőke kislánya ma

A Váratlan utazás című sorozat sokak kedvence volt hazánkban a '90-es években, de a csatornák máig előszeretettel tűzik műsorra az árva kislány, Sara Stanley avonlea-i kalandjait. A szőke kislányt alakító Sarah Polley már felnőtt nő, nézd meg, mennyit változott a forgatás óta!

Ábel Anita élete új értelmet kapott

Ábel Anita, mindenki Mágenheim Julcsija 3 évvel esküvője után, 2008-ban adott életet kislányának, Lucának. A Femina.hu egy jótékonysági partin kérdezte meg a sztárt még 2010 nyarán.

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.