kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Ritka fotók! A Dr. Csont szívtiprója póló nélkül mutatta meg szexis felsőtestét

Ritka fotók! A Dr. Csont szívtiprója póló nélkül mutatta meg szexis felsőtestét

David Boreanazt edzés közben kapták le, a színész félmeztelenül kocogott.

Szerző: Kárász Nelli
Forrás: Femina.hu

A Dr. Csont acélöklű, de vajszívű FBI ügynökét alakító David Boreanazt edzés közben kapták lencsevégre a szemfüles fotósok.

A népszerű színész épp szokásos köreit rótta Los Angeles utcáin, hölgy rajongói nagy örömére, az erős kaliforniai napsütésben még pólójától is megszabadult.

Félmeztelenül kocogott

Boreanaz egyébként nemcsak Seeley Booth karaktere miatt igyekszik jó formában maradni, már korábban is sportos és izmos férfi hírében állt.

Ízlésesen kidolgozott felsőtestét nem is szégyelli megmutatni, a sorozat rendszeres nézői láthatták már őt póló nélkül, feszes trikóban és egy szál alsónadrágban is.

A szexis szívtipró mellesleg nős, csinos szőke nejével, a volt playmate és színésznő Jaime Bergmannal kereken tíz éve vannak együtt. A sztárpár Los Angelesben él, egy fiút és egy kislányt nevelnek: a kilencéves Jadent és a másfél éves Bellát.

Valljuk be, a 185 centis szépfiú valóban nem utolsó látvány, nem véletlen, hogy több hölgy is próbálkozott nála. Szép lenne azt mondani, hogy a színész a hűség mintaképe, csakhogy ez sajnos nem igaz.

Próbálja helyrehozni a házasságát

Tavaly tavasszal hetekig tele voltak a pletykalapok Boreanaz állítólagos viszonyaival, több nő is állította, hogy megfordult a nős sztár ágyában.

David végül volt annyira gerinces, hogy kiállt a nyilvánosság elé, és a People magazinnak elismerte, viszonya volt a sztárok szeretőjeként elhíresült Rachel Uchitellel.

Napjaink legsármosabb sorozatsztárjai
Napjaink legsármosabb sorozatsztárjai
Íme, kedvenc televíziós sorozataid szerelmespárjaiA kilencvenes évek legkedveltebb sztárjai mostA legszexisebb férfi modellekA legdögösebb sorozatsztárokHűtlen sztárokBruce Willis élete képekbenA SAG Awards legdögösebb sztárjaiKaty Perry legarcpirítóbb szereléseiSzexi színészek szuperpasi szerepbenRajtuk is fog az idő! Nézd meg minden idők legellenállhatatlanabb szívtipróit

- A házasságunk az én hűtlenségem miatt romlott meg. Felelőtlen voltam, de vállalom a következményeket. Ez egyszer valóban nyílt és őszinte akartam lenni a feleségemmel. Megpróbáljuk rendbe tenni a házasságunkat, azon vagyok, hogy helyrehozzam, amit olyan csúnyán elrontottam - vallotta be a csalfa színész.

A színész azóta is együtt van nejével, úgy tűnik tehát, Jaime megbocsátotta hűtlenségét. A színész sorozata egyébként májusban elért a hatodik évad végére, de a FOX már az újabb évad előkészületeit is megkezdte, annak ellenére, hogy a másik főszereplő, Emily Deschanel épp kisbabát vár.

Még nincs hozzászólás

Már látszik a pocakja! Kivirult a terhességtől a Dr. Csont csinos sztárja

Emily Deschanel március végén jelentette be hivatalosan, hogy első babáját várja.
Világsztár

Az RTL Klub sztárja megcsalta terhes feleségét - Tudj meg mindent David Boreanazról

David Boreanaz az Angel és a Dr. Csont sorozatok révén ismert.
Sztárlexikon
Külföldi hírességek rendőrségi ügyei

Ittas vezetés, bolti lopás, cserbenhagyásos gázolás és lesifotósok megverése - a külföldi szupersztárok közül Paris Hilton, Winona Ryder, Michelle Rodriguez és Björk is összetűzésbe került már a hatóságokkal az elmúlt évek során.

Dátum: 2010. szeptember 16.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.