kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Meglepő vallomás! Hát ezért elégedett a testével Christina Aguilera

Meglepő vallomás! Hát ezért elégedett a testével Christina Aguilera

Christina Aguilerát nem érdeklik a külsejét érintő kritikák, pluszkilókkal együtt is szereti magát.

Szerző: Lőrincz Lili
Forrás: Femina.hu
2012.01.13.

Christina Aguileráról az utóbbi időben számos cikk napvilágot látott, amelyek az egykor anorexiagyanúba keveredett énekesnő megváltozott testalkatát taglalják, a témával a Femina is több ízben foglalkozott már.

A 31 éves énekesnő alakja valóban óriási változáson ment át az évek során: a bájos, vékonyka fiatal lányból először vagány díva lett, majd, miután 2008-ban életet adott kisfiának, Maxnek, a kilók rohamos gyarapodásnak indultak rajta, amiért sokan kemény kritikával illeték.

"Szeretem a testemet"

Azonban úgy tűnik, őt magát cseppet sem zavarja új külseje, a napokban legalábbis ezt nyilatkozta a The Voice című amerikai tehetségkutató műsor népszerűsítése céljából rendezett sajtótájékoztatón.

Állítása szerint remekül érzi magát a bőrében, és párjának, Matthew Rutlernek is így tetszik, ahogy van. A pár egyébként 2010 óta él harmonikus kapcsolatban.

- Van egy barátom, aki szereti a testemet. Én is szeretem a testemet, és van egy kisfiam, aki egészséges és boldog, és csak ez számít - mondta.

Azt is hozzátette, úgy érzi, nőként folyamatosan a bíráló tekintetek kereszttüzében van, külsejét állandóan vizslatja a külvilág.

A magánéletben is sikeres

Amióta boldog, és jól érzi magát a bőrében,nincs szüksége külső megerősítésre - elégedett a testével és nem akar mások elvárásainak megfelelni.

A legszexibb sztármamik
A legszexibb sztármamik
Ezeket edd az egészséges babáért14 termékenységnövelő tippMit vigyél magaddal a kórházba?15 enyhítő tipp a kellemetlen terhességi tünetekre10 szexi fehérnemű kismamáknakTiltott ételek listája kismamáknak15 mellápoló tipp kismamáknakHollywood legrondább műmelleiRészeg sztárok leleplező fotóiSztárok balesetei

Véleménye szerint magabiztossága volt a kulcs ahhoz, hogy szakmailag és a magánéletben is sikeres nő lehessen, és mentorként eddigi tapasztalatait a hamarosan induló showműsor fiatal tehetségeinek is szeretné majd átadni.

Betöltés...

Még nincs hozzászólás

Christina Aguilera szülés után

Christina Aguilera először jelent meg kislánya születése óta.
Világsztár

Patricia Arquette meghízott

Jó pár kiló felszaladt Patricia Arquette színésznőre friss képei tanúbizonysága szerint.
Világsztár
Külföldi sztárok, akik vállalják másságukat

Külföldön számos szupersztár vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik, elég csak Elton Johnra, George Michaelre vagy éppen Freddie Mercuryra gondolnunk. Persze nem mindenki ismeri el másságát.

Dátum: 2013. augusztus 9.
Készítette: Femina.hu
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.